@Someonespecial И милион прегратки не се доволни да ја избришат твојата тага и да го замолчат врисокот на твојата душа...Сепак знај дека секогаш ја имаш мојата подршка сестричке. Биди силна...
СП до трета сменковци @winter flower @CoCoGiiiRL @Роберт7 @Crna Dama @Читател @Kukla994 @Aleksandar1212 И вечерва не не дружи изгледа спие сп до Бубале. Добра ви ноќ
@lunicka @mareane @Esmeralda-MD @toogood @mal.ecka @Lady Phoenix @Sky-butterfly @PUPICA @joy1 @JuLleE @Viktorijaaa5 Што ке се маскираме девојки? Поздрав и до сите што ненамерно се испуштени,ги има сигурно два триесет.
@Someonespecial Гушки од некој што сеуште го оди тој пат. И ќе бидеш добра и пак ќе се смееш. А до тогаш дај си време за тагување... се да помине.. Држи се девојко!
Поздрав До една членка од форумов @JollyGirl што моментално е заглавена во расипан автобус со пензионери, краставици и еден средовечен пар (50 годишни) кои се бакнуваат пред очите на кутрата Џоли и со поглед се заведуваат. Јака ти душа сесре поздрав. На JollyGirl му/и се допаѓа ова.
Ти благодарам мила на поздравот, мило ми е што си повторно тука за дружење Најспецијален поздрав и од мене до тебе
Поздрав до @galapce, @mal.ecka , @mareane ,@WORRIED.BT , @danichap , @Viktorijaaa5 ,@vitamina ,@Bozica1980, @LivingGlam , @kravce, @Lady Phoenix