Една прекрасна дама, една прекрасна девојка, една прекрасна личност која секогаш знае да ме разнежни со своите нанижани зборови, а зборовите кои и ги посветила на мајка и' ме погодија особено!! Среќна е што те има за ќерка мила @Crna Dama
Ти благодарам за поздравот и за убавите зборови најмила моја. Јас сум срекна што те имам баш тебе за пријателка, посебна си, ти имаш прекрасна душа, исто си и прекрасна мајка, малите сонциња се срекни што имаат мајка како тебе. Господ само убавини нека ви дава секогаш. Ве гушкам силно
@galapce @lunicka @mareane Фала ви на поздравот го возваќам од срце...ретки се личностите како вас,имајте убава вечер
СП возватен до @galapce ,@lunicka @WORRIED.BT ,@mal.ecka ,ми го разубавивте денов. И до сите останати од + -40 и останатите од форумов кои секојдневно ми го разубавувате животот....
Кафичите не се убај места за да се фатиме па затоа на фемина одиме Со другарчињата се договараме кој во кој ден в тапче да рипнеме и ете се најдовме јас и ти ммммм заедно раче за раче на свадба танго ќе изиграме ли? Девојко знајш јас сакам ерген да бидам ама тебе штом те видов од тоа се откажав Будало со прст не смејш да ме допреш оти тешко ќе биде зато следи ме...прати како ќе те гушнам со ортомата околу врат Ние сме си затрескани еден во друг како магнет се привлекуваме а сепак еден од еден бегаме Доста доста доста еееее ај да се откажеме @Dust @Aleksandar1212
И кога сето ова симонка го препрочита, свати дека љубовта и на неа слепа и се чита. Благодарам симонке за убавите зборови, се надевам ќе си најдеш некој без големи рогови. Дасти е сега модератор, навистина е секси оратор.