@Zlatna12345, неодамна те приметив и ми се допаѓаат твоите ставови, па решив да ти испратам еден поздрав. Имај убав петочен ден.
@Summerlover @macka91 @Adi888 @Doozy @Ketchup @CrazyOne @JollyGirl @Yowannty @AnaKarenina @marama @Mishela @ЕденЧлен @Ane-Goki1 @1209 @Lella @Lilianna @purple..m ..
Поздрав и од мене до @Zlatna12345 за начинот на размислување И до @Novecento, заради интересот за литература и начитаноста Освежување сте
Од нова година никој немам поздравено а еден куп празници поминаа Малку подолга листа со само дел од моите омилени виртуелни ликови кои ми се некако слични меѓу себе, со мене, при некои размислувања/ставови... Едноставни и скромни, а посебни и уникатни. Секогаш реални @Val-Dim @Peppermint @Esmeralda-MD @mareane @lunicka @sanjaeva @WORRIED.BT @sesilija @anel Толку нежни а јаки и борбени @Mishela @LivingGlam @Dust @Sky-butterfly @do-re-mi @green.eyes @Doozy @emkaemka @duffi @joy1 Млади девојки кои секогаш ми изнудуваат насмевка или привлекуваат внимание со пишаниот збор. @Rebecca_R @Umbrella22 @1209 @Ginger^ @Yowannty @Antolinaa Испуштив многу, ама да не претерувам.
Mnogu pozdravi mi dojdoa vaka "nautro", mi go razubavivte kafeto i pojadokot Golem pozdrav i do tebe special, samo ubavini!
Легендо моја, те гушкам мила Бубале.... Една најголема и топла гушка од мене, се разбира и едно многу убаво кафенце за сите 4