Поздрав до тебе возвратен модераторке , не сум лут . Поздрав и до @Sesil младава модераторка прекрасни сте двете
Да упатам еден поздрав до сите драги ликови од форумов. Возвраќам до оние кои не ме заборавиле и ме поздравиле и упатувам нов и огромен до останативе кои ги спомнав. Останете во добро здравје и имајте убав ден!
До @Yipman2, Јипи Крипи. Одма на тебе ме потсети ова душичево! https://www.facebook.com/boredpanda/videos/1394256167290004/ (не можам да го ставам ко видео од ФБ, зш?)
До @Lady Phoenix, знае зошто. До @duffi и @danichap за сета позитива, смиреност и стабилност. До @vitamina и малото витаминче. И четврточно до @galapce
Еден пред празничен поздрав и до тебе и дамите во постот. @duffi една силна гушка до тебе,многу силна.
Поздрав до сите феминки и среќен празник(се одјавувам на 4 дена дена) Специјален поздрав до мамичките @Pcelka94 & ♡BuBaLe♡ и до женската @doctorgreyxo
@galapce @Doozy И сите мои друшки од ова убаво виртуелно семејство. Убаво да ги поминете празниците во друштво со вашите сакани и најмили.