тука е црвенкапата, кукло само без некоја поголема инспирација за шкртање гушкање за реинбоу (генерацијо) и ГОЛЕМ ПОЗДРАВ до чичко Марли
Специјален поздрав до сите драги Феминки... Најспецијален поздрав до: Gordana10, ozbilnazena, Wild.Child, Trendafilka, Hipica, Unfaithful18, Speechless, Miss-Independent, Offspring, OrdinaryGirl, OzzyAngel, doktorka-an, Ariel, Lizalka, Angelche, baguf4e, RainBow, k.i.m и мнооооогу други!
СП до Ким,Бројче,Ненушка,Карак, Тедибеар,Ангелче,Вајлд,Багувче,Вери,Тенкаи,Катакомба, Озбилнажена, Марли,Рејнбоу,Марама, Мис, Офспринг, Кате21, Лолипоп, Лижалка, Лина24, Хипица, Бона, Брејвхарт, Харлоу,Лилит, Блонд,Докторката,КатјаЕфремова,Трендафилка,Пирамидка,Анатх,Сесилија,Ариел
сп до сите оние кои Спојлер радо би го лижеле лижавчето на партерот во моментов под ќебенце на топличко , а богами и би му играле трбушни плес додека не доживее клиничка смрт хахаха, се шалам, не ми се смејте, само што ми заврши, така да знаете што се случува во тие моменти кога крвта си заминува
ваква идеа имам јас Breathe in breathe out, there is no sound We move together up and down We levitate our bodies soar Our feet don't even touch the floor http://www.youtube.com/watch?v=9u7hGkL57N8 песнава ми е измислена за долга и непреспана вечер
СП до сите оние кои ја сакаат фемина како форум за дружба и прекрасни паметни мислења.(посебно до ненушка,мај грл и до саншајн)