СП до другарка ми од Феминско младинско ќоше @Summerlover СП и до девојките кои оддамна ништо не шкртнале во +/- 40 @Lady Phoenix @fallenangel
Пред да си заминам на подолг одмор би сакал да пратам една честитка предвреме на сите членови и членки. Честито празници за сите кои слават и не, убаво да си ги поминете , со многу храна (знаеме колку вие постите, после во пон. сум се здебелила 2 кила) со многу здравје итн итн ... Да скршите многу велигденски јајца. И др јајца Спојлер И толку.
До @Ketchup мислам дека животов ми го разубаве со апликацијава што успеав да ја инсталирам. Се измучив малце ама фала ти највеќе! Сега вака ќе сум
Еден поздрав до тимот... ве немам поздравено вака @Lella @Bender Rodriguez @Ketchup @RainBow @Mishela @danichap @Dust @koritsaki @black-angel @referentka @Sesil @Dream-Girl @Gosh @iloveyou29 @kukla21 @cresa-jagoda @CrazyOne
Сакам да го поздравам новиот член @Simeon-Simo Ми се допадна твоето мислење во темата Сакам да кажам. Тука ќе го спомнам и @ЕденЧлен , вие двајца сте борци, вие сте поим што е тоа човек. На светот му се потребни повеќе луѓе како вас.
Многу ви благодарам, но јас не сум борец туку кукавица, затоа што решив да продолжам да живеам иако сум свесен дека само ќе вегетирам на овој свет и ќе копнеам по мигот кога ќе и се придружам. Не знам дали болката некогаш ќе стивне ама сега засега премногу боли и пече. На моменти помислувам дека не можам да издржам но бог ми дава сила и надеж да продолжам понатаму. Поздрав и до вас млада дамо се надевам дека знаеш да ја цениш вистинската љубов и дека знаеш да ужива во секој миг неочекувајќи ништо спектакуларно. Впрочем најспектакуларно во љубоврта е да имаш некој кој искрено ќе те гушне и бакне и кој искрено ќе те сака онаква каква што си со сите свои предности и мани.
Вистински прекрасните личности не се свесни дека се такви. Јас сигурна сум дека ти си таков, а и ми се чини дека не сум единствена што забележала. Имај убави празнични денови.
Уффф ти благодарам на поздравпт,и ти благодарам на убавите зборови. Еднаш борец,цел живпт борец. Те поздравувам и јаси ти посакувам убав викенд
И јас ке ја поздравам @Someonespecial не стегај си ја душичката,тагувај кога ти се тагува,тоа чувство не се сопира,мора на некаде да излезе,подобро нанадвор. Но барај начин и да ја радуваш,точно дека и тој ке биде тогаш радосен. И @duffi ке си ја поздравам и пак изгушкам @mal.ecka @mareane @WORRIED.BT стравовите ми се чини никогаш нема да исчезнат,ке мора со нив да научиме да живееме. @Doozy Имам голем список Ке продолжам пак..
@Adi888 @elimkd @Someonespecial @Aleksandar1212 @Winter Lady @Kukla994 @referentka @КикиМаус @Sesil @Annath @♡BuBaLe♡ @Bozica1980 @PUPICA @duffi @joy1 @vitamina @JuLleE @danichap @galapce @СитеДамиИгосподаОд40ката и сите што на некој начин допреле до мене