@Bozica1980 за специјалната прилика ми се. Огромен поздрав до тебе и малата ѕверка. @mareane еве сум, се појавувам повремено. Фала што си помислила на мене.
@monik55 често помислувам на тебе И да ја тагирам Абракадабра,јасно ми стана дека нема да дојде.Дали беше дупли профил на членка или едноставно замина-незнам.Ја поздравувам ако чита.
@Tan4ence за постот во СДК Ми се чини дека ќе го оставиш светов поубав од што си го затекла. Не знам кои ти се цели во животот, но верувам во тебе.
@Ketchup благодарам Не си заборавил да ми донесеш торта Иначе постов тргнав да го пишувам за Читко Поздрав до @Читател и сите шофери од 57ца Се гледаме подоцна Спојлер
@Lady Phoenix @1209 @LittleChili @Adi888 @purple..m @Florenсе @Ginger^ @LivingGlam @kravce @Bozica1980 @♣ Alba Viduam ♣ @Giovanna @prominent @*Amethyst* Еден неделен поздрав до вас девојки
До Специ @Someonespecial. Ти праќам гушки многу! И до @senza.parole. Мислам дека се следиме на инстаграм, ако си и таму така потпишана Гушки и до тебе!
Speci brought me here и оваа прилика ја користам да ја поздравам @Someonespecial 1. Дали Специ сеуште се чувствува како Someone special !? 2. Видов дека на предходниот пост не ме поздравила, сигурно е затоа што не пијам кафе. Па сликата ќе биде како со сила да ми става в"уста 3. Ама не знаете што се деси, сега ќе ви кажам..