Еден првомајски поздрав до сите. Убаво да си поминете каде и да сте,и полека малку со скарите(се загадува воздухот,и соберете ги отпадоците од ѓубре на крај,да не скапуваат во земја расфрлени насекаде). А да,и полека со пиењето,возете внимателно бидејќи некој ве сака и вие сакате некого
Специјален поздрав назад до @simonka93 и добредојде во катчето ни убаво. И еден специјален поздрав до целото катче ФМЌ, и сите што го читаат. Пи. Ес. Џолана прва бира коктел
@DAngel, старата чет другарка што ми е мило што пак ја гледам тука, а освен муабетот сега почесто и по теми ја читам и ептен се согласувам со нејзините ставови Поздрав женска
Yay speci , а како си ми го погодила кафето и благото. Се вратив да, по доооооолга пауза, ама некако повеќе ми се допаѓа форумот сега, обновен и освежен со многу нови членови Се надевам уште долго долго ќе се дружиме на чет.
А баш вчера сакав да те поздравам и кажам дека сакам дел од поздравот кон Пупица. Поздрав и до неа.  ова третото не се брише. Поздрав и до @crimson Ела да седиме заедно дур гушкаме колена. Не плаши се,не си одат сите,уживај со секој што ти годи и дур е тука. Од некои и ние неосетно ама си одиме. Ние им одговараме а тие нам не.
@galapce Ааа не си фер ме претекна,и јас сакав да ја поздравам @crimson да и кажам дека со постот во СДК исто како да ме опиша мене и мојот живот. Ете така Па да не сум офтопик,еве гушки за вас И еден специјален поздрав за првпат до @*Amethyst* те читам да знаеш
@galapce и @Rama Фино е да се види дека некој разбира. Си го прочитав стопати постот и дури и мене ми звучеше нејасно.
Сакам да ја поздравам @danichap за несебичната помош. Исто и @green.eyes .И да им кажам огромно благодарам. @Annath силно да ја гушнам и да и кажам дека се ќе помине @kjukli и @Artemission И огромен поздрав до кланот +/-40 .
ДО сите кои несебично ми дадоа поддршка, утеха и убави совет @Yowannty @Doozy @Mishela @theowndemon @*Amethyst* @Baby-bubu @bella96 @Someonespecial @Kukla994 @Mrs.Brain Уфффф... Сигурно некој заборавив, затоа ќе речам дека ве гушкам цело ќошенце Најдобри сте.
И ти си најдобра Многу гушки и љубов до тебе И до најуникатното мое пријателче @Читател Никој не ме смее и расположува на форумов како вас
Сакам да поздравам .. 1. Сите членови на форумов. 2. Оние членови кои го читаат ова мислење. 3. До сите оние кои денеска се чувствуваат лошо. 4. Поздрав и до оние кои денеска се чувствуваат преродено. 5. Поздрав до поддржувачите на дпмНЕ 6. Секако и до поддржувачите на СДСМ. 7. Поздрав до оние кои ги прифаќаат лезбејките а ги хејтаат геј лицата. 8. Најголем поздрав до оние кои мислат дека ова мислење е пренатрупано и глупаво. 9. И до оние кои не мислат така и можеби се во исчекување кого се нема да поздравам. 11. Поздрав до оние кои не забележаа дека 10тата точка ја пропуштив. 12. Поздрав и до оние кои се вратија назад да проверат. 13. Искрени поздрави до оние кои покрај се останаа стабилни и сериозни. 14. Поздрав и до ... ПозЗ3³ ® @Someonespecial
@JollyGirl Тука сме да си даваме љубов, подршка, да се поткараме у некоја тема и после пак да си пиеме кафенце у нашето катче