@Rama Те читам низ темите и како што забележувам, твоите мислења, коментари, не се баш позитивни. Затоа и не ги лајкнувам. Една си од оние што најмногу сакам да ги читам, но многу би сакала кога тие зборови би биле убави и позитивни. Се радувам и јас на такви постови. Искрено се надевам и посакувам што побрзо да ја пронајдеш својата среќа. Знаеш, оние кои трпеливо ја чекаат среќата, секогаш се најсреќни на крајот.
@baba Rada Се губишТе поздрав во спојлер за полесно да спиеш Спојлер Глеј бе и тутуријали почнаа да прават, блогерки чувајте се https://www.facebook.com/thebeardstruggle/videos/1538719139501890/
Фала ти на поддршката Искрено,во грд период сум,ама ќе се среди се..верувам дека ќе поминат овие црни облаци кои надвиснале над мене. Имам воља,вера и надеж за подобра јас и подобро утре.... Те гушкам
@Val-Dim , @referentka , @Joy , @Sesil @Rama , @Ane-Goki1 @kjukli , @bittersweet iii site +40 ! Позз женски.
@Petra777 Петрааа,кај се губиш ти? Ајде враќај се ваму,фалиш..посебно на тема Религија Поздрав назад и куп гушки