...форумското другарче – филозоф што ти ги лајкува сите мислења за Евровизија а не ни гледал асално вчера, е него да си го чуваш @Читател позЗ3 ©
@Читател ти викав јас дека @Someonespecial се дружи со тебе само заради лајкови, а ти не ми веруваш. Ете те чувала дека лајкови и ставаш.
Mи ги погоди чоколадниве бонбони! @Rama поубаво ми е вака да ве позз на кратко, пасивен корисник на форумов сум. Ако даваат дневница, ќе зачестам.
Специјален поздрав до главната ни, најубава најзгодна и најшармантна МИЛФ @referentka прекрасните @ ♡BuBaLe♡ , @Bozica1980 , @joy1, @Dust , @LaydiC, @Tajnaotrovna , @fallenangel , @Jas!, @Sesil , @MilaP и сите преостанати дами од 40+_ па и остали Прекрасна е дружбата овдека со вас ДАМИ. да не ги заборавам и батковците @ninja35 и @Peco
Ти, да не ми се ,,пушташ,, мене ?? мала шала. Фала на поздрав, и јас се приклучувам кон твојот поздрав до набројаните
Добро што примети веќе, јас од кога ти дури сега примети хахах. Изгледа на сите им се пуштам кој ги наведов. сакав да пишам поздрав до швалерките ама ај велам да не испадне муабет хаха. Шала.
Оооо, спешл од Спешлка. Ми се сфиѓа и друштвото, и десертот! Те поздравувам и јас, и се шлепам за @Mishela и @Yowannty.