@Someonespecial сигурно многу ти кажале ама и јас да ти повторам дека си најпозитивна личност на форумов, а и пошироко @galapce фала за поздравот многу ми значи и ми го направи денот поубав. Поздрав до тебе, и до малото Галапче Имајте убав ден
Колку само кога ти е тешко, еден искрен гест ќе ти го направи денот и ќе ти даде сила. Фала ти најмногу @galapce . Многу ми значи...
Ме замисли за момент, тоа беше стариот, новиот професор за глава се фати кога му кажав. Го возвраќам поздравот: П.С. Типчево што си го ставил има сабскрајб од мене.
До @referentka што заборави да ме чести ручек, дека вчера и вршев директен пренос од една актуелна ситуација Дури и кажав дека К. Ј. ја променила бојата на коса, за да и доловам убаво Се зезам (може само сладолед да ми пратиш по карго) @danichap @simonka93 @vitamina Почесто дружете не во ФМЌ, за да не фати мајата за мажачки и деца Кога влегувате во чошот, влечете ги нозете за да повлечете стројници @Mr. Right побрзо да ја ќариш ДанчеЛепотанчеГевгеличанче
@JollyGirl во некој друг живот кога ќе бидам згодна цура. Вака повуци-потегни е работава. Еден специјален поздрав и до ФМЌ и +/- 40. Да не ве тагнувам, многу сте. Многу ми е мило што познавам барем виртуелно вакви личности. Сите сте посебни на свој начин и такви да ми останете.
Епа добиј муда, стај слика во модни критики, ко ќе те види така згоден,дотеран, таа ќе те бара Поздрав и до тебе