Кога го видов видеово и ми текна на вас. @kukla21 и @eli25 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=236035820212879&id=150554018761060
Одбегнувам да коментирам во темите кај најмалите форумџичиња, зашто сите ми се срцки, интересни и многу слатки....Ама денс ќе упатам еден поздрав до дечкото на @Mariangel што секогаш успева да ми украде насмевка, и малата палавка од @joy1 што премногу ме потсетува на една драга и мила личност. Не верувам дека некој може имун да остане на тие погледи и насмевки што ги имаат малите Пу, пу, пу нека ги какаат кокошките, смешковци едни мали Имајте убав ден заедно со нив, и гушнете ги од дада им Џоли
Ми истече времето за редактирање,па овде да го исправам ненамерниот пропуст Позз до обичната а мене толку драга и посебна @sanjaeva со музичкиот поздрав во "нашата" тема по повод денешниот 25.мај Истото важи и за @green.eyes @Cka @MacenceEna
СП до @DAngel и @Gosh затоа што се две принципиелни, open-minded, директни и интелигентни девојки – едноставно посебни личности До милата @JollyGirl без чиј пост (дали од оние со киксови и смешни случки или од прекрасните heartwarming раскажани ситуации) веќе не можам да си ја замислам сдк И до финото другарче и на нас помладите и на 40ка @Mr. Right Чекаме комбинација да растуриш и ти како Кеч, да знаеш
Дојдов да си ги поздравам @Someonespecial, која редовно ме поздравува и @referentka, која и јас ја обожавам! Убав викенд женски! ❤❤
@Marjan007 Чоек, кој те нервира бе? Ексик и жени и изговори и се, дај напрај по некоја нова тетоважа да се дотераме за летово