Bubale @Mr. Right , @JollyGirl, @Petar80 Инаку, смешните постовите во СДК на Џолана ми го разубавуваат денот. (колку и да сум нерасположен). И исто така сакам да ги поздравам сите оние кои ми дадоа конструктивни совети (посебно Bubale, незнам како да ја означам изгледа поради срцињата во никот ). И исто така сакам да заблагодарам на сите оние кои кога ми беше потребен разговор беа тука за мене.
Како што ветив најспецијален поздрав до @Barbie20 со кафенце,да се потсетиме на старите добри времиња
@Ane-Goki1 не си ме заборавила. Фала за кафето. Па и времето за пиење ми го погоди. Еве од мене по едно парче торта.
Немам одамна никој поздравено,па решив да ве поздравам сите челнови,членки,млади,стари,возрасни,и да ви посакам убав викенд. Кој за што е,нека повели слободно
Благодарам на виртуелните прегратки кои ми ги испраќате преку поздравите! @mareane , @joy1, @MilaP , @I I , @еденчлен ...и тие кои не сум ги забележала а ме спомнале обележување! Особено @Petar80 сакам да си го поздравам и друже држи се!!!!
@Viktorijaaa5 мила,честитки за првата годишнина од брак, да бидете уште долго долго заедно,заљубени и среќни!!
@AngelOfArh Многу ми е мило за тоа што го читам. Веќе те замислувам во твоето катче од соништата како го нудиш најубавото овошје. Ти посакувам многу среќа!Храбрите и упорни секогаш успеваат.
@kukla21 @Dust се надевам дека сте ок...пишете збор-два @promeneta позз и до тебе.Ко што гледам те зафатил бранот со тантруми
Имав несоница пред некоја вечер и зачитав некои теми за бебиња(LOL) и морам да признаам да ти е мерак да читаш мислења и совети од @Annath и вооедно дури и дете да посакааш да родиш Ретко некој така смирувачки да делува и пред се да знае многу добро што зборува и на кој начин го кажува, во случајот пишува. Гушка, од срце
Е па не чекај, ајде роди си едно Поздрав драга моја! P.S. Морав да редактирам, не ми ја покажуваше сликата..