Специјален поздрав до @Petar80 . Знам дека си зафатен деновиве што те нема,ама знам и дека си најсреќен на свет.
Сп до мојата женичка @ceca-1 @elimkd @Crna Dama @Summerlover for the ladies... И од женичката колачите што ми ги сокриласиноќа ги правешемммм
Ааа љубов ќе има сарма вечерГрасис шо си ја гледаш жената уште исто како кога бевте млади и и посветуваш внимание, ти си тој - мојот херој! п.с. да ми се позлатат рацете
Сп до @Lady Phoenix нека наредните денови ти бидат најсреќните денови за паметење.Биди силна, најубава,најсреќна Сп до @Viktorijaaa5 секоја промена е за добро ,а јас сум сигурна дека во новото гнездо ќе бидеш најсреќна и најспокојна.
@mareane фала најмногу. Се надевам дека ќе биде се' како што треба. @promeneta фала многу за поздравот! Се надевам дека се вклопивте и дека ви е супер во странција.
@Lady Phoenix Поздрав од една анкциозна личност која се бори 11 години....кога јас можев да ја поминам свадбата совршено можеш и ти....од срце ти ја посакувам сета среќа и биди силна,можеш ти
@simonka93 поздрав до тебе мила,да ти е здрав и жив сопругот, стално торти да му прајш на денов а тој да те почитува, сака и слуша дур сте живи, само убави спомени да си создавате низ животот!
Поздрав до @Rebecca_R, и јас цела ноќ читам породилни приказни пошто цело време ги гледам во Најнови мислења, па curiosity killed the cat излезе работава Заклучок: Ќе родам максимум едно дете со царски рез во приватна клиника. Ајт добра ноќ сега