Поздрав и до тебе. Читам и уште сега ми е страв! Заклучок: ќе родам едно дете, по природен пат за да се оправам побрзо. Друга прифатлива опција се близнаци со царски. Толку од мене.
@JollyGirl @macka91 @IronLady @Nigredo Odor @blackwave @Mr. Right @Yipman2 @sweet-cherry @LollySky @Nausicaa @Dust  А да, и до @Anabelle.Amorette, ми фалиш ептен мила Ан! Поздравче до вас
@Someonespecial Поздрав назат мила Фала многу душо. Не можам да си уживам во постот од обврЦките што ми се насобраа...ама ај за вака нека е ♡ Голем поздрав до Ќошето најдраго И еден најјјјсецијален до @Bebulleee Ме расплака ма Бебулчееее. Не си свесна колку се израдував кога прочитав за веста. Одамна те читав и цврсто верував дека еден ден ке успееш. Сакаш верувај сакаш не ама секој месец ти рошкав низ мислењата да видам до кај си Честитки душо со среќа и лесно да си ги поминеш најубавите месеци што одамна ги очекуваше Поздрав, поздрав форумчеее Еххх порано те силував а сега едвај пост-два да пишам....
Дојдов да ги поздравам @Someonespecial @JollyGirl @СитеДругиКоиГоЧитаатМислењево Имајте убав ден членови, се најдобро и се читаме во иднина. Знам дека @JollyGirl ми го обожува потписот. Еве уште една прилика да го погледне. И потписот те сака тебе Специ денеска згази на полагање .. Јас заверив семестар .. И еве во прилог една слика, уживајте !!! Знаете ли зошто од трите мечиња над сликата едното е подоле од другите !? ПозЗ3³ ®
@Antolinaa Ти благодарам на одличното прашање. Самата идеја зошто баш таа слика вметнува повеќе мотиви. Како на пример дали е лупалче за краставици или банани е превземено од сликата на @Someonespecial Јас лично сакам црни рачки и баш оваа слика го преставува истото. Исто така како да претсавам острина без да изгледа опасно. Ете и сама забележа дека е лупалче за краставици но не е оружје. Ако ставев нож како симбол на острина ќе помислевте дека сакам да убијам некого. Така да добрината и острината се прикажани во најдобро светло. Се најдобро, ПозЗ3