Ти благодарам @Читател Јас те барав пред некое време во темата КАДЕ Е... За да оставиш твоја слика по боксерки........ ама @Someonespecial ми рече дека си заминал на печалба и поретко ќе го посетуваш форумов... Па се помирив некако. Но, мило ми е што си тука Преку мобилен сум и не го гледам зајачето, ама после специјално ќе се приклучам од лаптоп за да го видам Имајте убав ден и ти и зајакот и @Someonespecial
@JollyGirl Хе, па не се вратив целосно ама еве се мотам наоколу, ме има А инаку уште важи тоа да ставам слика по боксерки !? - Пиих, кај се видело крофна по боксерки Ајде кога ќе дојдеш од лап топ, ќе не видиш на поубаво
Поздрав до @referentka и @Ane-Goki1 . Ќе ја искористам оваа прилика да ве замолам да ми пишете ЛП или отклучете се да ви пишам.
Поздрав до @referentka осеќам некако дека постепено од ривалки постануваме пријателки иако не зближи обложувањето поточно спортот,без разлика што имаме огромни разлики во политиката,но тоа нема да не спречи да се дружиме во некои други теми каде би се согласувалe. По тој повед еве една песна за нашиот New Friendship.
И јас се придружувам на поздравот кон @Shelea, го видов видеото И до @ljubam – двете креативни души и, да речам јавни фаци , што сѐ уште си ги следам и почитувам, а ги открив ради нивното присуство тука Па се надевам дека ѕиркаат чат-пат
Ти благодарам @Val-Dim за поздравот. Кога веќе сум тука покрај луѓенцата од ФМЌ и +/- 40, сакам да упатам еден специјален и до @Gosh .
Специјален поздрав до девојките кои скоро почнав да ги забележувам низ форумот и си ги заследив @carangigia @СуперДевојка Обожавам да ве читам
Благодарам од срце Нова сум на форумов, ама и пред да се зачленам редовно те читав и ми стана многу мила Ќе се дружиме и ќе споделуваме само позитивни ставови и убави искуства