Сп до мацуш ,Миснезависна,Гордана 10,Карак ,бију ,Трендафилка,Хипица, џули77,Ангелчето,Вајлд,Ким,Кате21,Виножитка,Блонд ,Бројчето, Дејзи,Докторката Ве гушкам. Се извинуваМ за скокнатите ми останати драги форумџики(си знаете кои сте) немет време сега да ве набројам Времето кошта пари Си знаете дека ве сакам. И ве гушкам. А најмногу најсилно најјако ја гушкам марама.
Поздрав до specificone што така вешто ја препозна мојата иронија ,и се разбира специјален поздрав до кланот
Offspring...од се срце ти благодарам за поддршката што ми ја даваш..нависитна за мене има вистинско значење воедно и до сите што ме поддржуваат додека ми е тешко...
Фала Реинбоу Ме расположувате Знам дека сум напорна на моменти, ама што да правам. Ако не пишам овде ќе идам пред влада да мавам со јајца, па бетер ситуација ќе направам
Не се знае дали бетер ќе ја направиш ситуацијата. Може ќе те прогласат за народен херој, па ќе направат споменик во твоја чест Поздрав до Оффи и од мене, НЕ ДАВАЈ СЕ ОФФИИИИ !!!
Не дај Боже, после ќе го преместат споменикот мој некаде, за да изградат египетска пирамида. Или пак кривата кула. Сеедно
Сакам сите да си ги поздравам вечерва и тоа со едно чоколатце најлепше жеље.Мене ми е многу убава да ви кажам право.
До Мацуш и Теди, и сите што ме поздравија. И до сите кои што се пронајдоа во постот на Лилит во СДК, и сите кои што мислат дека државава ни е ПРОПАСТ, ако може да се нарече држава. И сите што планираат да продолжат на студии во странство, или било што, само не тука. Ме разбирате, нели? :geek:
Поздрав до сите кои се изнервираа што на А1 им го прекинаа Кога лисјата паѓаат И уште еден поздрав до сите кои ги посакуваат момците од нашиве "популарни серии"
Уфф најомилената чоколада. Посебно таа со лешник крем мх мх Инаку, СПЦ до една посебна личност, која се надевам нема да згреши во одлуката што ќе ја донесе...
Сп до Квин.С која лудо го прославува роденденот, додека ние глава трескаме со политиката И СП до Лилитка го обожавам чоколадото, искрено ако имаш до тебе, мавни некое ретче или коцка навака
СП до лилит која ме натера да се симнам до продавница,да симнувам и накачувам 100 скали и сето тоа бидејќи ја спомна чоколадата најлепше жеље ... Еве ви на сите под една коцка
СП до новинарките на А1 и по еден оскар за глума за нив! и СП до оние шо гледаат МАРС (Ако има такви поради ситуацијава со а1 )
Oскар за глума Глумата за Оскар е веродостојна, и често рефлексија на вистинската состојба на ликот... Оскар добиваат актери кои се вистинити, и на кои им веруваш дека не глумат!!! Јас да си кажам
СП и до тебе мацуш СП и до теди, гоу, оффи, оззи, хајди, бројче, лоли, анфеитфул, росонерка, сесилија, вајлд грл, вајлд чајлд, трендафилка, ангелче, лилит, багуфче, карак, лудото, мисс индепендент, квин, секси лејди, старфиш, волфче, карина, ким, кате21, хипица, лавли грл, џули, блонд, гордана, скај, пирамидка, боависта, тенкаи, вери, анни, анннни, би ју, смајли, анатх, лукс, марама, абре до сите, знам дека некој заборавив вака(толкава ми е мемориската во главата-за жал).. а и најСП до сите кои не се замараат многу многу со глупостите и а1, туку само си гледаат чешит