@promeneta благодарам на поздравот недостигаат твоите мислења - романи за Енџела ова за неа. @Lady Phoenix со среќа нека е, се' најубаво во брачниот живот, да сте среќни и долговечни! @Kukla994 и тебе ти е редот да рипнеш во тавче? Ако е така, се' најубаво во заедничкиот живот! @Bebulleee мила, со лесно да ти е, да си родиш здраво и право бебувче! Поздрав до 40ката!
Да ги поздравам сите колеги од модераторскиот тим, а исто така и сите други членови кои се задоволни или не се задоволни од нашата работа, сепак ни значат и критики пофалби.
@sonuvana Немаш поим колку само ти е точна анализата за мене,ти благодарам од срце што ме доживуваш како добра личност за жал те сретнувам само на теми за религија каде што се сложувам со тебе до збор,но ако си во можност биди активна и на други теми @macka91 @elimkd Девојки умни и не се сомневам дека сте убави,ве поздравувам чинам за прв пат,ве гушкам П.с се почесто ве читам и се согласувам со вашите ставови
Специјален до рефка @referentka ме потсети да дојдам да пишам нешто специјален и зааа... @Rama @Someonespecial @baba Rada @♡BuBaLe♡ @Ketchup @macka91 @IronLady @Antolinaa @Mishela @Kukla994 @Doozy @Ginger^ @Summerlover @simonna.a @Viktorijaaa5 @Lady Phoenix честитки мааа женска ајде одиме на брекфаст он д бич
Поздрав до @Rama те читам цело време,гушки до тебе Сп до @Elissa ми фалиш во ФМЌ,ми фалат твојте слики Пиши по некогаш
Ајде нa пo еднo кoктелче @Dust , @Sesil ,@Marijana93 , @elimkd , @DAngel , @Adi888 , @sj *O* , @CutePanda , @Mr.Lover , @Tedyyy @♡BuBaLe♡ ... Пoсебнo пoздрaвче дo @John Snow
@Rama Ти си една од ретките членови чие што отсуство веднаш се приметува на форумов. Челче доаѓам! Фала што стално ме поздравуваш