Дo нaјпрекрaсниoт член нa фoрумoв сo кoј штo рaзгoвaрaм,зa билo кaквa темa, нaјдoбриoт чoвек сo прекрaсни сoвети кoи биле секoгaш oдлични. @hunter26
@Bender Rodriguez @Ketchup @Mr. Right @Читател @I I Џентлмените на форумов. Сигурна сум дека вакви сте и надвор од него, па морав да ве пофалам. Само пет пати мајка вакви пет арслани раѓа (смешен ми е зборов и морав да го употребам )
До @Yipman2, сигурно е увреџен шо беше испуштен во поздравот од Џоли. Само за пет имало место, жалам.
Еееј, мојот прв специјален поздрав после којзнае колку време. Више помислив дека откако станав модератор веќе никој не ме сака.
Џабе тањирот е веќе скршен, во моите 6 години и 9 месеца поминати на форумов никогаш не сум бил повреден на ваков начин. И тоа во предвид е земено сите "разговори" во политичките теми. Џабе е веќе све. Брут го заби ножот. Ама благодарам што ти барем се сети и затоа тебе ќе те поздравам.
И јас ќе си го поздравам @Yipman2 оти е опуштено и откачено човече со чии мислења секогаш се согласувам (кхм, и во политика во голема мера, а уште повеќе кога станува збор за нашиве форумски избори ), оти ми го направи денот со шоуто во сдк како во старите добри времиња , а најмногу за поддршката пред некој ден за нас модераторите Врв си друже
@DAngel не знам како не сум те следела до сега, а толку редовно те читам. Освежителен пијалок, да му одиме контра на времето.
@Yipman2 јас те поздравувам..ем те читам. Воедно,да ја искористам приликата,си го поздравувам едно човече чиј збор вреди @Bender Rodriguez Во друштвово ќе ги ставам и @Mr. Right и @Ketchup кои ми се драги мажи од форумов како и неизоставните @Petar80 @Peco @ninja35 и @ЕденЧлен