Колку се израдував што му текнало на некој да ме поздрави. Поздрав назад ВитаминЕЈШН Фалеше, баш ми е мило што почесто ќе те читаме. И @Rebecca_R да не си ја заборавам, поздрав и до неа.
@vitamina љеље бе Сакате порака на Зона да пуштам поздрав до трета смена на Фемина? Со песМата брала мома капини, за муабетот
Поздрав и до вас женЦки, бујруН на по едно каВе Поздрав и до цела 40ка. Алиштата ,,под конец,, да ги закачате.
И после ќе следи муабет: Ако сакате да знаете која девојка/ жена е член на фемина,само погледнете како ги пружала алиштата
pozz back коа ќе ми ти купам едно вакво за твојот роденден, Алачка нема да ти биде после рамна во готвењето, мх мх
До @Црна Ружа. Хинт: не е ни скопски, а велешки, прилепски, битолски и (омајгад!) охридски се. Deal with it.
Сакаж да кажам дека ... уупс грешка, тоа е за друга тема Видете сакам да ги поздравам Специ , ЏолиГрл и Дангел. Иако нее ги означив за да им стигне известување ама јас сум сигурен дека ќе го видат и примат овој специјален поздрав.
Ти го возвраќам поздравот другарче И ќе ги означам јас @JollyGirl и @DAngel за да го видат твојот поздрав, а и оти сакам и јас да си ги поздравам Поздрав и до @LittleChili @Florenсе @Summerlover @Gosh @Tan4ence @Ketchup @Lella @sweet-cherry @theowndemon @MagsDestiny @Doozy @Ginger^ @*Amethyst* @Yowannty @Bender Rodriguez @Mishela @Dream-Girl Имајте убав викенд
Добро би дошол сладолед, не велам не. Се најдобро, специјален поздрав за специјална личност. @Someonespecial