Специјален поздрав до ЕЈјјјј..., скромната и убава дамичка, слатката крофна и новата ми виртуелна пријателка. Посебен до двете дами посебни @referentka, @DVAANGELA на вторава да и кажам дека фали низ темите
@fallenangel многу, многу ми е драго и убаво кога те читам во последно време. Само за убаво пишувај, заслужуваш да си среќна и сакана. @baba Rada легендо! Секогаш ме расположуваш. @elimkd прв пат да те поздравам и тебе, ептен кул лик си. Прв поздрав и за @Lianna Anna , прекрасна си. Милата @sonuvana , ти си ми посебно драга со твојата кроткост. И до останатите почитувани @theboy @Vitaly @Orthophill @korisnichka @Rama @carangigia @♡BuBaLe♡ @orhideea @Bulgarian @melnicanecot
Ајде сега тие што ненамерно ги изоставив. @Philippa @V.odolija @Abeja исто и вие сте ми драги форумски ликови @ЕденЧлен @meckicka @Selest Од една страна ми фалат постовите (и провокациите) на @Petra777 но од друга страна па драго ми е што не се замара со секакви ликови и фино се дистанцира од форумот. Затоа сега не ја среќавам баш, во 40ката пишува. Има и други што ги почитувам, но засега ќе бидат спомнати само овие.
@macka91 @simonka93 (Симонче не ме викај два пати, посебно од кога го видов малото на слика ќе дојдам за гњавење на бебушот) @Yowannty @Mishela @Doozy @Someonespecial @Gosh @theowndemon @*Amethyst* Имајте убаво неделно попладне (На некои ќе ви стиганат целосни известувања, на некои делумно, а не некои воопшто нема да ви стигнат известувања...ама што да правам кога имаме ваков форум )
@JollyGirl и да не ни стигни поздрав си се наоѓаме ахахах Јас сакам да упатам еден искрен и специјален поздрав до сите дами и господа во ФМЌ, зошто кога и да не ми се пишува на друга тема тука ми е прибежиште. Неретко забушавам ама полека ми стана омилен дел од форумов.