Хеј хеј хеј, Читателот пишува, Прееска си велам каде е @КикиМаус не сум ја видел. Дали е активна уште !? Што ли прави во жиотот !? Или јас не сум бил тука па и затоа не сум ја видел. Па сега ја видов @КикиМаус во темата за Професии и ми се одговори прашањето дали е актувна уште Но сеуште не ми се одговори, што ли прави во животот ПОзз @КикиМаус П.С. Да можеше да стигаат онолку нотификации колку пати ќе те означам xD (3)
Уживајќи во тропскиве горештини решив да ѕирнам на кратко што се случува на форумов и воедно да чкртнам нешто низ теми каде може и нема да бидам забележана и ооооп одеднаш 7 нотификации од @Читател @Читател ме означил 3 пати во еден пост а мене ми пристигнуваат 7 нотификации Кој се пореметил? 1. Фемина 2. @КикиМаус 3. @Читател
@Ketchup @Tan4ence @Lella @Mishela @Читател @JollyGirl @galapce @DAngel @Gosh @Bender Rodriguez @Nausicaa @Doozy @macka91 @theowndemon @MagsDestiny @simonka93 @simonna.a @Yowannty @joy1 @referentka @Dust @danichap @Mr. Right @vitamina @Ginger^ @zhap4e @Nigredo Odor Да се разладиме
Додека ми се лоадираше сликава, очекував сладолед дека ќе биде. Добро е, сега сме еден чекор понапред. А што е ова, сок од портокал ?! -Од продавница или цеден !?
@Bitter-Sweet Благодарам на убавиот поздрав, поздравче и до тебе, само убавини да ти се случуваат и на тебе. Поздрав и до вас омилени ликови @baba Rada @Petar80 @mynameislove @Rama
@Someonespecial фала Ти секогаш ме поздравуваш @JollyGirl Џолана ја повикувам во лп А мор отклучи се да ти пишам