Ами јас не сум мажена, мора заклучена да седам инаку кој знае што ќе речат комшиите Катанецот на врата.....Ајде сега че напраам магија и ти пробај влези ми
@Bitter-Sweet Поздрав назад и куп гушки до тебе мила Битердобро што си ја спомнала Петра,сакам и јас да си ја поздравам @Petra777 бидејќи стварно фали @fallenangel Не знаеш,не си свесна колку се радувам деновиве што те читам колку си среќна,ти посакувам вечно да ти трае овај убав период бидејќи заслужуваш само убавини За првпат сакам да ги поздравам @V.odolija @sonuvana @Lianna Anna ве обожавам девојки,со задоволство ве читам
Ме изненади, позитивно. Мило ми е што со моето пишување сум Ви оставила позитивен впечаток. Поздрав до тебе и до сите другарки во ФМЌ.
Не е младинско за мене веќе Битерче Земјотрес ме растресе и тебе да те р'чнам, ама бар сме објективни за разлика од други. @fallenangel @Rama @Ane-Goki1 @baba Rada и останати имајте убава недела.
Ајде и јас да поздравам @Beauchamp @♡BuBaLe♡ @elimkd @Ketchup @referentka @IronLady @КикиМаус @krEM4Eto @Someonespecial @Florenсе @buba4e89 @Rama @Bitter-Sweet @Crna Dama @MG3 @Yipman2 @Dust @India @vitamina @mirandaa @joy1 @Trxmx Имајте убав ден и убава недела
Фала @ЕденЧлен, поздрав и до тебе, имај и ти убава недела Поздрав и до @Lianna Anna, релативно нова членка со која имаме различни размислувања на некои теми, но ми се истакнува со тоа што е многу начитана, умерена и културна, а и отворена за супер дружба по други теми и со оние со поразлични ставови, што многу го ценам Остани си таква
@Someonespecial @Rama Поздрав и за вас убави девојки. Морам да признаам дека сум пријатно изненадена. И поцрвенев малку од убавите зборови. Само малку. Не сум иначе срамежлива, жими се. Ами убаво ми дојде. Едновремено, користам прилика да ги поздравам @Bitter-Sweet @veteruska @DAngel. И останатите форумџики и форумџии кои обожавам да ги читам. А најспецијален поздрав за форумџиките од темата 40 - ка. Се гледа дека завршив со работа.
Поздрав назад @Lianna Anna, се сложувам со Специ, супер си. Поздрав и до @Someonespecial, @theowndemon, @Dust, @Adi888, @Читател, @Ketchup Бидете ми секогаш среќни и весели.
Е срам да ми е значи,како така ми се случило досега да не ја поздравам,а редовно си ја читам и обожавам,да за тебе се работи @elimkd sorry