Тооо сестро! Сакам пирамиди секаде! Поздрав Оффи Херој него како, ти пишав јас еднаш - спремна си за револуција!
До сите девојки и жени! This is for all the mothers fighting For better days to come, All my women sitting here trying To come home before the sun And all my sisters coming together Say yes I will, yes I can 'Cause I am a Superwoman Yes I am, yes she is Still when I'm a mess, I still put on a vest With an S on my chest Oh yes, I'm a Superwoman http://www.youtube.com/watch?v=VQUpWdjRL7k
До сите феминки кои не гледаат само црно-бело и што се европски ориентирани и сакаат да излеземе од калта во која се повеќе тонеме. И до сите оние кои имаат еден куп обврски кои ги оставаат за утре
СП до сестра ми Боки..Да и порачам да биде поактивна на форумов СП и до Боа виста...затоа што е реална и разумна(си знае она зашто)
СП до Власта,опозицијата,новинарите на А1,на Сител ,такоџе поздрав до лавовите,Крсте,Букефал... Еве ми дојде инспирација за песМа од длабочината на мојата пета,пошто срцето ми е преукопирано со попаметни работи! Пискотници се слушаат од А1 до плоштадот Пела, нашата демократија срце црно ја изела, компанијата на Грујо ја ставија на мета, во фирмата Велијовска,што мисли така ќе се шета. И Латас го скорнаа од вечерата со Цеца, му ускратија мерак а поголем фан и е отколку на Јеца, вистината мора да се знае-повтори по петти пат или шести, затоа беа свикани тие вонредни вести. Врескања,обвиненија и приредби разни, за полицајците тепачи ќе има и казни, во конкурентската тв,зовриваше веќе, Борјанчо го бараше со саати,а да го слушне Иво изгледа нејќе! Се собира пуста маса со пароли и шалчиња, останатите дома курдисани пред Тв со кафе или чајчиња, само главните не се појавија,може од ладното имаат мака со плуќа, или едниот кова потковици за Букефал,а другиот нарачува копани за својот дуќан!
..... до Црвенкапата и волкот ... до дадето Џули ... и до Багуфчето со најубави ноктиња ... и до сите кои оваа петочна вечер ќе си седат домичка, ќе гледаат некое филмче (макар и турско ) и ќе дремуцкат на Фемина ... и нормално, до оние кои ќе се летвосуваат вечерва ви завидувам девојки
Еден најголем поздрав до Мисс-Независна која е целосно одлепена и која знае да ме изнасмее како никој
СП до Џули и Пирамидче, некако ми фалите на форумов! Дали мене ме нема, или вас, не знам што е работава
Сп до сите оние кои пак почнаа да стават „лајкови“ на постовите во оваа тема Сп до бокичка Сп до сенза.. кај се изгуби ? ај мис ју... Сп до кики..
сп до сите кои што вечерва ќе останат дома со шише вино (или друг алкохол) и ќе дремат на фемина . ве поканувам на фемина пијанка