@galapce Галапче, од мене гајле да немаш ич не се плаши ако те начекам по улица. Можеш да бидеш сигурна дека во најубаво светло ќе те доловам во СДК Незгодно нека им биде на тие што прават незгодни работи во јавност.
Поздрав најголем и до тебе Ели,да си ми жива и здрава.Благодарам на поздравот. Скопско кафе на Прилепски начин
И тука еден поздрав до @Lunaria, памтам те приметив со една многу кјут приказна за дечко во автобус, оттогаш си ми многу интересен за читање форумски лик и иако не те има многу редовно, секогаш кога те има – те читам со задоволство Плус и никот и аватарот ти се прекрасни Имај убава вечер!
Девојки, дојдов тука да поздравам една девојка која мислев дека е дечко. Се просветлив пред некој ден. Тоа така, кога цениш по аватар и ник. @Nigredo Odor Ако темнината мириса вака, тогаш продолжи со исто темпо. (Баш сум поетска душа, нели, чиниш Даре се крие зад мене.) Обожавам да те читам и си една од оние кои посебно ги издвојувам на форумов. Многу ми се допаѓа твојот стил на изразување и пишување. Фасцинираш девојко. Само напред. @Someonespecial Спешалке, нема да те утнам ниту тебе. Почна да ми стануваш омилена.
@Someonespecial драга, те гушкам Никако да се развие нешто надвор од автобус покрај нормално опкружување и попријатна миризба, ама како и да е Ме немаше ич, ама сега некако, подобро ми легна Фемина форумов, се осеќам повеќе домашно, своја на своето Ве поздравувам сите, со задоволство ве читам, ќе спремам еден поздрав специјален со песна со се`
@CameliaMiller, сесре. Касно палам, re: the crazy frog песната во 40ка. Али... од , воздрав. И до Џинџерот, @Ginger^
@lunicka Ми недостига да те читам,ми недостигаат постовите кое ме допираа длабоко во душата. Кога галам мешко помислувам на тебе,на твојата молитва @menelele Ретко те има мајче..до тебе и деците.