Чек си викaм дa не му се згрешилo нa некoј дa ме пoздрaви Хепи хепи Фaлa Спешл Те пoздрaвувaм нaј спешл
Ја сакам да упатам еден специјален поздрав до @Joi - ми се чини, или долго време те немаше? У секој случај, welcome back!
До славеничката @Lianna Anna која обожавам редовно да ја читам. Среќен роденден, многу здравје и успех на секое поле Феминките @Lianna Anna @Rama @Bitter-Sweet и @franca ги поздравувам и гушкам. Со коктели да се разладувате, а песнава да ви донесе убаво понеделничко расположение и убав почеток на неделава
Ти блaгoдaрaм зa пoздрaвoт, искренo ме изненaди штo си зaбележaл. Сепaк е летен рaспуст, a и ми фaлеше читењетo нa мнoгу членoви oд тукa.
Најспецијален до @duffi...go girl,со лесно и убава мисла да не израдуваш со еден белчо или белка И да не ја заборавам @referentka алијас Радио Милева
@carangigia Поздрав назад драга,и куп гушки до тебе,знаеш дека за кратко време ми стана омилена феминка и доста слична си на мене пред се
@Someonespecial -ти благодарам мила за поздравот.И еден најголем до тебе @Dream-Girl @Lella Spoiler Вие девоки сте ми посебни на форумов И до @Ketchup
@ЕденЧлен Се гледа дека си навистина добар човек По ова што го споделуваш на форумов, си имал тежок живот, но и покрај се ти си позитивен, голем верник и секогаш спремен да помогнеш. Ретки се вакви ко тебе, и среќни се тие што те имаат за другар, пошто никогаш на никој не би му завртил грб. И уште еден поздрав до @JollyGirl
Поздрав назад. Поздрав и до @Someonespecial Ова не се брише Храбро девојче Држи се,но да знаеш,и најхрабрите имаат право на слабости. Многу гушки за тебе.