Благоарам на поздравот,имај убав ден Ти благодарам многу на убавите зборови,јас сум таков каков што Господ ме создал,и ке останам таков каков што сум и роден.Едноставно човек неможе да ја смени душата,или се раѓаш добар или лош. И покрај лошите работи кој се случија во животот,и суште за жал се случуваат,јас никогаш нема да станам лош,затоа што животот бил лош со мене не,тоа е кукавички,јас ке бидам добар со животот и работите ке си дојдат на свое место. Искрено не дека се правам со сила нешто,али звездата моја е таква,сакам да помагам на сите,сакам да бидам од корист на луѓето,мојата сила не се троши,затоа што Господ секогаш ми дава нова сила,за да помагам на оние кој навистина им треба помош. Уште ти благодарам на убавите зборови,да си здрава и жива,и само убави работи да те следат во животот
Одамна не сум поздравила никој,па еве еден групен поздрав до сите од 40ката Поздрав и до @joy1 (фалат твоите постови во 40ката) и @purple..m се изгуби девојче Исто така поздрав и до @promeneta и твоите постови фалат во 40ката. Единствено твоите најдолги постови ги читам со задоволство и секогаш ми изнудуваат насмевка кога читам за малата Енџела
@galapce мила... Гушни го и ти од дада Специ малото галапче – херојче му посакувам од срце само здравје и убавини, а и тебе да те читаме среќна и спокојна, заслужуваш @Nigredo Odor Фала ти... фала и што си тука... пак Посебна личност си тука... никогаш и не си престанала да ми бидеш
@Someonespecial заради Волфганг Гледај го филмот Berlin Syndrome @Yowannty знам како ти е,и мене ретко ме поздравуваат
@Ane-Goki1 Кога видов дека сум означена од тебе сигурна бев дека поздравот е поврзан со филмови, не знам зошто, можеби дека си филмоман како мене . Фала многу на убавите зборови, и да, и на мене ми фалат моите постови во 40ката . Се зафркавам, можеби ќе напишам наскоро пак еден километарски монолог, не за друго, пак да гњавам за Енџела . Голем поздрав и до тебе и многу * и од Енџела . @Esmeralda-MD голем поздрав и до тебе, не сум го заборавила договорот да се видиме, па ако сакаш да размениме фб и да се договориме . Да го искористам постот, па да ги поздравам и @sanjaeva и лепотицата нејзина *, @duffi, гали си мешкото и уживај *, @makedonkamak и срцката *, @papillonP, нека ужива и за нас , @vitamina и слаткиот смешко *, @PUPICA и фраерчето Могли *, една од омилените @kukla21 *, @Lady Phoenix честитки за брачниот живот и се' најубаво, прекрасна невеста си била *, @Bozica1980 и ѕверката, спремна е за рецензии пред камера ... И три точки за сите што ги заборавив, а имам повеќе драги ликови, до сите нив .
Не знам дали честитав, изгледа пропуштив Најспецијален поздрав до новите труднички мили: @duffi @danichap @mal.ecka На @kukla21 и честитам, ама успат и неа да ја поздравам Најубава и најлесна бременост да имате со здрави бебиња
Знаев дека ќе помислиш дека за тоа сум те означила @promeneta И во право си и покрај твоите постови исто фалат и твоите предлози. Само не ги спомнав зошто периодов немам време за гледање. и до тебе и Енџела и се надевам набрзо ќе пишеш некој пост во 40ката
Официјална честитка за новите мешиња и од мене од овде од Соецијалниот поздрав. @duffi @danichap Се радувам за вас девојки. @mal.ecka поздрав и за тебе @promeneta знам дека ненамерно ме пропушти.