@galapce Фала ти,гушки до тебе и галапчето мало И јас сакам да си ги поздравам мешината @kukla21 @duffi @danichap
@galapce НАМЕРНО те испуштив и тебе и @Annath оти не сакав да бидам нападна , а и секако си знаете дека сте ми во најомилените ликови . Многу бацки и гушки до вас и до вашите срциња . НЕНАМЕРНО ги испуштив @mal.ecka и @danichap, поздрав и до вас женски и нека ви е лесна бременоста . @makedonkamak фала на превкусниот поздрав, ама по милионити пат сум на диета , па слободно послужете се со срцката најубава . @Ane-Goki1 . П.С. Во претходниот пост тие ѕвездите се кисчиња лепотици, да нема недоразбирање .
@simonka93 да го изгушкаш тоа тортлето од мене Леле колку би го гнањела Треба да ми се забрани пристап до бебиња и животни. @ceca-1 е оти мор оваа песна на мене те потсеќа? Па ја не сум од Тетово Ај да речеше Македонско девојче пак некако Се зезам ма Гушки Дојди во ФМЌ на дружба. Повелете девојчици на освежАвање, сум изумила лажички, купете пластични од кам навака
Да си го поздравам лепото друштво од ќошето @k.frosina @Lianna Anna @♡BuBaLe♡ @Chanell* @ЕденЧлен @Ginger^ @marama @prominent @Doozy @Yowannty @theowndemon @Someonespecial @Summerlover @AnaKarenina @JollyGirl @Bitter-Sweet @simonna.a @Brojka @DAngel @Mishela @macka91 @danichap @Baby-bubu воедно поздрав и до рефка @referentka @Jas! @baba Rada @Captain-Omni @Ketchup песната ја посветувам
@Elissa А мор другачки сме со години,а не гледам поздрав за мене скар,скар а јас баш дојдов да те поздравам тебе Еден поздрав и до милите @Viktorijaaa5 и @Tajnaotrovna @Avery Поздрав и до тебе,ми се допаѓаат твоите мислења и ставови
лелеее беее а никогаш те немав испуштено чедо божјо нај нај голем до тебе поздрав дее, си знаиш нели еве и до @Viktorijaaa5 и @IronLady