@Bitter-Sweet Само да те потсетам дека не си сама,сонцето грее силно,силно,само испружи ги рацете кон него и тоа ќе те огрее најсилно Знам човек си и ти од крв и месо,и имаш право да западнеш во лош период,но те молам немој да велиш дека сонце никогаш нема да те огрее тебе И знаеш што? Ако те повредува таа маичка слободно фрли ја,ќе ти олесни,а потоа не заборавај на твојата внатрешна вера и верба,и моли се,се ќе помине
Ти благодарам на убавите зборови @Rama Неколку пати го прочитав ова што си го напишала и сеуште не знам што да кажам...
@Dream-Girl Мене, а верувам и на многу други поодамнешни феминки, ми е мерак да те читам и гледам колку си созреана и разубавена и колку прераснуваш во прекрасна девојка Поздрав до тебе мила
@Someonespecial @simonka93 @Crna Dama Девојчиња убави, фала што помисливте на мене, супер сум јас само периодов го поминувам повеќе во шетање како што ви кажа Симонче. Сега сум со моите и затоа немам многу време за пишување тука Ке се вратам за некое време )) Ве гушкааааам Да ве почастам сладолед
@mareane , ти благодарам мила што ме помисли,те поздравувам од срце... Имам многу за пишување ...ама здравје понатаму повторно ќе ви се придружам .. Лош период имам.... Како и да е ,те поздравувам мила моја
@Lella @LittleChili @Tan4ence @Ketchup @DAngel @Nigredo Odor @simonna.a @Dream-Girl @Читател @КикиМаус, и @Anabelle.Amorette и @Florenсе кои ми фалaт ...пријателчиња најмили И до прекрасните @JollyGirl @Gosh @Brojka @Lianna Anna @Lilianna @sweet-cherry @Yowannty @theowndemon @simonka93 @macka91 @MagsDestiny @Nausicaa @crimson @Bender Rodriguez @Doozy @Lady Phoenix @Elissa @joy1 @Dust @Mishela @vitamina