@mareane Те поздравувам и јас тебе Поздрав до @Bozica1980 @monik55 @vitamina @referentka @joy1 i ostanatite od 40kata @galapce @ALISA0000 @DVAANGELA Посебен поздрав до трудниците @danichap i @duffi
@Someonespecial поздрав назад и гушка најсилна до тебе мила не знам зошто ама кога сум означена во темава никогаш не ми стига известување, па сега случајно видов, малку задоцнето И поздравче до @*Amethyst* - ми фали некое време да те читнам
До: @Someonespecial @cresa-jagoda @EMoonlight @Nausicaa @Elissa @Viktorijaaa5 ( знам , сум заборавила уште многу) Девојки, Ве поздравувам од срце. Ми фалат вашите поздрави и дружби од некогаш. @promeneta Прекрасна пријателка која секогаш е тука за дружење и разговор, дури и до доцна после полноќ. Секако и до Енџелка која ми е најслатка и најмодерна манекенка. @Rabbit - Многу позитивна феминка, да ти е мерак да се дружиш со неа. Исто и малата принцеза.
@makedonkamak леле какво изненадување ептен ме израдува, како си ти ма женска што правиш, што има ново..
Епа сите ќе ве поздравам тука што сте посебно @Snow white новата идна мамичка што не јаде и не слуша хехехе ве поздравувам и двајацата и докторкава што нигде ја нема @doctorgreyxo јас паѓам готова сум конци почнав да кинам и ве поздравувам со најздравиот зеленчук што ми е омилен и со него правам разни здрави рецепти.