@referentka, пoздрaв нaзaд дo тебе! ❤ Истo тaкa и дo сите oние кoи штo ме пoздрaвијa, a не им вoзврaтив. Секoгaш кoгa пoздрaвувaм сaкaм дa биде сo некoјa убaвa oсвежителнa сликa, нo периoдoв не сум вo мoжнoст бaш дa гo прaвaм тoa. Имaјте убaв ден! ❤
Многу ликови ми се драги и обожавам да ги читам, и ако ги набројувам сите, листата е огромна. Денес ќе се обидам да одвојам неколку @Snow white гали меше мила @buba4e89 лепотица си и особено ми е задоволство да те читам @Crna Dama ти си ќерка за пример мила @Yowannty често добивам желба да испијам некоја чаша мартини во твое друштво @marama тебе те обожавам ! @Elissa која никогаш не ме пропушташ да ми го разубавиш денот @joy1 која ми е особено драг лик и многу ми фалиш во 40ка @galapce која особено ја почитувам и ти испраќам еден тон Една групна до ситеееее од 40 ката и уште една групна до ситееее од Чошот
А особено голем, специјален, посебен, топол срдечен поздрав до единствениот и незаменлив другар @Petar80 !!!
пријателке моја следната недела те барам таму ти повеќе паметна да стануваш треба, доста беше добра..
@eleni27 Поздрав мајка,ми недостигаше,ти пишав лп ама неможе да се прати..те тебе и тројцата мускетари
Фала многу на убавите зборови @makedonkamak, обострано е задоволството што се дружиме и разменуваме совети и искуства за срцките, па и во сред вечер (таман се погодија и двете мајмунки ноќни птици ). Многу до тебе и многу до русокосата убавица .
Да ве поздравам недела дена пред да биде големиот македонски празник 2 август кога започнало Илинденското востание. Да бидете со патриотско расположение и да не дозволиме промена на јазикот, знамето, химната и грбот @ADOKI @hardcore и се разбира мојата драга и многу сакана девојка со лавовско срце, ме воодушеви уште првиот ден кога се зачленив @veteruska
Благодарам многу @carangigia на убавиот поздрав голем поздрав и до тебе и секако нуе стоиме на браникот нема попуст име и јазик не даваме исто и химна и грб тоа се наше национално обележје без оглед на се... поздравче уште еднаш
Специјален поздрав назад до ♡bubale♡ , @Someonespecial и @Elissa До заљубената @Dust , I'm watching u читам ја, во тек сум. Да шкртнеш еден рапорт кај младинците Откако се заљуби многу строга стана, само караш некого, обично обратно треба да е Се зезам мури. До @PUPICA пошто ми го компромитираше профилот И до цело ФМЌ брееееееее Мартини за сите! Ааа да, и до најзгодните трудници @danichap и @duffi За вас безалколно коктелче