@joy1 @JuLleE @referentka @mareane @WORRIED.BT @mal.ecka @makedonkamak @simonka93 @sanjaeva Имајте убав викенд женски
@evangelina.ina @mareane @monik55 @LadyC @Bebulleee @pandelka @simonka93 @WORRIED.BT @mal.ecka @sanjaeva @referentka @Viktorijaaa5
Специјален поздрав и куп гушки до дамите кои преживеале многу во животот,а сега се најсилни,а од друга страна вешто си ја носат и прикриваат емотивноста(барем според мене изгледа така). Да,за вас се работи @Jas! & @evangelina.ina @Tajnaotrovna. Не ве сретнувам низ многу теми,ама каде и да ве прочитам едноставно допирате до мене. Кога ќе "пораснам" сакам да бидам како вас @Lilianna Чувај ја личноста за која често пишуваш,и јас имав таков во мојот живот,на кој не му наоѓав ниту една маана и плус живот даваше за мене,а јас не го ценев и го исмејував,го користев на некој начин,и сега искрена да бидам криво ми е малку,да се вратам назад не би постапила вака,ама тоа е,си добив животна лекција Те гушкам,и те молам не ја прави истата грешка како мене
@Rama чупче емотивно со прекрасна душаСекогаш со внимание те читам и се соживувам со твојте постови.. Фала ти за убајте зборој ,едноставно ме допре во срцето баш во овој лош за мене период..
@Yowannty на годишен одмор сум хахахаха да одморам малку ПОвели едно пијалоче и од мене во саботната ни вечер А и голем поздрав до цурите од ФМЌ ке продужам да ве читкам по некое време