СП до кумот, сваќата и пријателите! Ајде сваќе-аќе-аќе-аќе. И до форумџичките мои најмили (леле ама деминутив )
Како ми го погоди чочеков, за мерак... ми се игра многууууууууууууу, утре има растур да напраам СП за тебе Хипо само ради чочеков И ССП за Бона
СП до сите мои форумџики, до сите кои ме поздравија и кои не ме поздравија... и на сите кои има недостигав ве сакам девојкиии и СП до лижалчето кое гледам прашувало за мене, се вратив милооо, ќе те изгушкам кога ќе те начекам , и имам да ти кажувааам
Па како да не прашувааам, се изгуби никаде те нема ни виртуелно ни никадееее..... И приметив по постот во сдк дека имаш да ми кажуваш.... СП до ситеееееее
Лукс и јас се пронаогам во ова.... уф значи колку не ми се уче!!! п.с СП до сите форумџики и сп до него!!!
СП до дечко ми, до сестра ми, до сите што дремат и ништо не прават како мене на пример , до мајка ми најмилата, и до близначката ми моја најубава 2468 те љуби дада ... и до сите мои редовни и омилени форумџики си се знаат кои се... --------------------------- Поздравов ко на фолк радио да е пуштен личи, уште песна да порачам ама гајле ми е !
убавото оно на дада, близначе мое СП и до тебе мило те сакам многуу и СП до сите, ама баш сите форумџики...
Само нека дојде 11 јуни Поздрав за ситеее форумџики и од мене, да не делам никого , да не се лути некој.
СП да Лафиј - девојче, кај се изгуби? Ни фалеше на форумов Исто така, сакам да упатам специјален поздрав до сите активни форумџики со кои супер си се дружиме (не сакам да набројувам, тогаш гарант ќе заборавам некого, а не сакам тоа да се случи) - сите си знаете кои сте!