Сп до Велија Рамковски кој моментално се тресе како замрзнат компир на фотелјата во А1 вестите И дајте му на човекот нешто да се напие, нема смисла... ќе замине ненадејно
Вајлд, некогаш се прашувам дали е добро човек да се воздржува, бидејќи на крај секогаш пука или е подобро секогаш да си го каже тоа што го мисли? Јас пробувам да се воздржувам...и ми успева, се додека не дојдам до овој степен
Сп до Сеси и валјдчето -ТРпение спасение девојки . Ве гушкаааам Без нервозирање. А воедно и Сп до сите кои се дома оваа убава петочна вечер
Оооп Сп до бројче блојче и до Виножитка . Ни јас не добив овој месец се осеќам како слон . Кој знае кај кој швалер тетката застанала или временскиве услови ја успоруваат што и да е нека мрдне да не ја мрднам јас
СП до Теди, Виножитка, Ким, Сесилија, Офспринг, Трендафилка... до 3та смена (горе, доле, тие сме) упс и до малото Вајлд, и до мојата Спичлес
До моите нови топ 10 форум жени: Пирамид Бокичка Марама Boavista Георгина Фемина90 Violetblue Ludoto19 Rainbow Teddy-мече (најслаткото за крај )
сп до трендафилка ќе те тепам јас тебе...вчера гледам ??? :geek: ?? не лажи не се криј.... мислам дека не смееш, не сум сигурна... ама по правило не смее да се пие... така да вчера само, наредниве денови немој па за нова година ќе си надополниш
Не смее? Ич? Дека не ми напиша во лп, јас мислев смее. Добро, ништо посебно, само еден коктел испив, ама нејадена, некако чудно ме мавна. Значи не смее. Ич?
не знам јас не пијам алкохол затоа не знаев што да ти пишав во лп! ама ајде, за 1 во ред, ама нека не се повтори! знам дека алкохлот спречува исфрлање на масти, ама една другарка моја ем пиеше, ем на диета беше и без проблем си ослабе затоа сум во дилема подобро воздржи се 1 месец, после на пиење стави се... п.с ама се зависи колку и што си испила вчера сега кажи литро водка и 7 пива и да те затепам