СП дo @Someonespecial for throwing posititivity around like confetti и дo @Lella бидејќи вчерa гледaв снимки oд Camp Glow 2017 и ми текнa нa тaa прекрaснa неделa штo јa пoминaвме лaни.
Тешко мене да ме убедиш диета да прекршам . Фала многу, апни од мене што ти душа сака, (не можам слика да ставам), и така ти си манекенка . Многу бацки и гушки до тебе и срцката , имајте и вие убав ден .
Најспецијален поздрав до сите другарки и другари во феминско младинско ќоше. Со некои делиме исти мислења, со некои не, ама сите таму сме другари и обожавам да ве читам и да сум дел од тоа виртуелно семејство! @Doozy @Someonespecial @JollyGirl @Yowannty @s.w-e.e-t.y @Baby-bubu @macka91 @crimson @1209 @Nigredo Odor @k.frosina @Bitter-Sweet @Tinna.xD @Mishela @Dust @Lianna Anna @Stephen Amell @MagsDestiny @theowndemon @Kathrynn @Chanell* @simonna.a @Anna-Banana @marama @Rubiii @sweet-cherry @Annora @Elissa @Aleksandar1212 @Love...music @DAngel @orevka @sofijanoka @manja666 @ЕденЧлен @Ketchup Ако некој случајно сум заборавила, не ми замерувајте.
@Lianna Anna јас те смеам во последно, ама и ти ме смееш. Поради тоа најспецијален поздрав до тебе. Сакам сега да поздравам луѓе кои мислам дека ги немам поздравено до сега, а тука треба да е и @Brojka , уште кога прв пат пиша во ќошето ми остави многу добар впечаток, а и името многу ми се допадна, сакам да те викам Бројче, ама нели те означувам па тоа си носи свои работи. А овие шотови се за сите од ќошенцето, искрено, и кога не сакам да одам да читам било што, сакам да ве читам вас. Има денови кога не сум дома и ми се берат страни, па онака ферски скокам страни, ама се надевам ми простувате. И да ве означам, на повеќето нема да ви стигни ознаката, ама си знајте кој сте сите кои ве лајкувам и ви досадувам со нахнадни реплики и рачки наоѓам за секоја тема поставена. Останете ми поздравени и среќни.
@theowndemon Пак ми измами насмевка. Позитивно ме изненади. Праќам поздрав назад. Остани таква, со ведар и позитивен дух. Прекрасна си.