И јас вака ја поздравив @duffi пред некое време,било со причина,да даде Господ и овој поздрав да има ист резултат
@JollyGirl Ти си една прекрасна, забавна девојка полна со емпатија и добрина... Заслужуваш луѓето што те познаваат и те имаат како пријател да се прегорди и преблагодарни за тоа, ништо помалку. Не си го троши времето со поинакви!
@Someonespecial Фала ти омилено модераторче и членче на форумов Мислам и да не познавам подобар човек во душа, од тебе...Веднаш можеш да забележиш ако некој не е во ред, и веднаш ти текнуваат зборови како да ги расположиш луѓето Ме расположи пред да си легнам
@Val-Dim Specialniot pozdrave e namenet za Потпис... Вработена во приватен сектор, 25 години стаж Dorucek od mene Jas otidov da spiam.
Поздрав до тебе, мила. Ептен си ми позитива на форумов, зрачиш со убава енергија! Ти посакувам пријатен четврток-неврток.
@toogood навистина морав да го напишам тоа!!! Цела транзиција ја поминав во приватен сектор во МК, ден немам работено во „државна“ фирма... И пак не се жалам Поздрав и до тебе Петар За двајцата...
ооо благодарам...поздрав голем и до тебе.. п.с. @joy1 идол си ми на форумов..автограм ќе ти барам уште малку...