@Rama поздрав да милата феминка која е многу слична на мене. Обожавам да те читам. Песнава да те размрда пред искачање
СП до: @zhap4e @Val-Dim да доjде во готвачката тема да ги прокоментира рецеКтите може нешто и во тефтерО ке се запише @Dust @Rama
До @Summerlover Сунчица, е стварно го претера мор, за камшикот на Рефка е работава веќе Депресито е форумот без тебе, ко тв што е без Фчерашни Ај со Малума ако те викнеме може ќе се појавиш, барем краток абер од Бора Бора да ни пратиш Фалиш ма!
Поздрав за мене? Нема Симона. А да се поздравиш самата? Арно викаш.Поздрав до мене од мене со голема љубов и прегратки
Фала за ппоздравоооот И јас те поздравувам со многу гушки ( ) ( ) ( ) Поздрав и до @Ketchup Долго време не сум те сретнала низ форумов
А не сум лажен профил,оти се распар Поздрав и до @Bozica1980 @Val-Dim Спешлка,Сунчица која ја нема. Кукличка која се оддаде и исто ја снема И до сите разведени и храбри жени,посебен до @JuLleE @evangelina.ina
@orevka За секојдневната подршка @anastasija mitic За сите години дружење што никогаш не ми го заврти грбот @♡BuBaLe♡ за најубавиот совет и совет кој се исполни <3