Оооо, кафенце. Поздрав назад специјално девојче. Прија кога некој ќе каже убав збор за тебе, фала ти!
@Val-Dim @mareane Премногу бури и таги низ животецов,доволно е што ги ширам и во тие две три теми. Ќе поминат,па ќе се читаме за поубаво. Кога влегувам читам за вашите секојневиа и јас. @lunicka ти си Луна без чка.
@galapce гушки и поздрав возвраќам и до тебе и до твоето галапче! Бурите ни се на повеќето дел од секојдневието,ама силни жени како тебе,мене...излегуваат посилни!
СП до @Gosh Биди ми сестра, ќе ја продадам мојата Искрено, сите ги мразам, ама еве, тебе некако помалку од другите И дечко ќе ти најдам, само ти прифати
Не ја шиткај сесра ти, ќе ни се најде...може ќе ми мести некој другар...или татко на другарка... И фала што не ме мразиш ко другите, али ако станеме сесри, ќе се предомислиш. Преспиј вечер, размисли убаво ...
I'm jealous Анхелита Поздрав до тебе и до @Gosh; @JollyGirl, @Lianna Anna, @Nigredo Odor, @Lella, @Bender Rodriguez, @Novecento, @Yowannty, @Nausicaa, @crimson и сите останати интелигентни красни другарчиња ... вака ви вика аватарката моја хахаха
@Someonespecial и ти можеш да ми бидеш сестра, воопшто нема да ми смета. И @Lianna Anna, посебни личности сте ми. Супер сте ми и трите, секоја на поинаков начин. @Gosh, мразачката на луѓе, пошо е онака ruthless на фин начин. Кога ти каже да одиш УПМ, едвај чекаш да почне патувањето. Ти си интелектуалка и онака, душа. Од се и сешто се разбира ама не може на мравче да згази. Плус што ќе плукаме по шовинистите заедно. @Lianna Anna ми е инспирација. Доказ како можеш да изразнеш во една прекрасна личност и да си изградиш хармоничен живот без разлика што и да се случува околу тебе. Мада, онака, кога се собереме "комуњариве" ќе ја преобратиме за 2 дена Ќе мора сестра ми да ја шиткам Како се погодивме толку различни карактери... Ич ама ич не знам... Да не беше 'ко прецртана од мама, ќе речев погрешно бебе донеле од болница
СП до @clen1, пошо наводно ме игнорирал. Таман по вечерва и ми олесна. Јас мислев од земјотресите се понаша куку, од друго било.
@clen1 Фала на милиот и оргинален поздрав. Слатко ме насмеа со сликите, но во право си. Види ги лавиците колку се поубави, похрабри и порешителни. Истрајни сме до крај, а хиениве очајно изгледаат Добра ноќ и поздрав со песнава
Поздрав до вас, убави девојчиња. Ич не ми пречат разлики, затоа ќе ја поздравам и мразачката на луѓе. @Gosh Се надевам не сум во нејзината листа на омразени, оти јас неа радо ја читам. @JollyGirl Главна инспирација за позитивен ден. Поздрав до тебе драга. Кога се запознав со мм, тој беше комуњар со срце и душа. Со текот на времето, се преобрати во ВМРО, дури и повеќе од мене. Сончоглед, што да ви кажам. Нам уште членски ни фалат и после рогови ќе си пуштиме. Никогаш не сме имале теми за политика. Ама изгледа самата моја појава така делува, со успешен начин на преобраќање. Ви кажав дека сум вештерка. Значи, пазете се од мене ако имаме прилика да пиеме кафе. Се шегувам, нормално. Освен за кафето. Да не ја заборавам @theowndemon Имам огромна желба да ја запознаам. @Yowannty на сограЏанска база, а особено за муабетот "Ој Љепотиц" и 50 еу. Една од првите со која имав нормална дебата, а и двете од спротивна политичка страна. И неа сакам да ја запознаам. Ги поздравувам и @carangigia @veteruska @ADOKI и сите останати со кои имаме исти или слични размислувања. Поздрав и до 40 + и цело Фмќ. Сега, оти има нова тема за политика, заминувам таму да се правам важна.
@Lianna Anna ти си како чудо пратено од Михајло за да спроведеш добрососедски односи помеѓу членовите Може си едниствена на форумов што во исто време следи политика, имаш страна завземено (не си неутрална), но во исто време со сите членови подеднакво си човек и со сите сакаш да си имаш добар однос. Знаеш и сама дека скоро сите членови те почитуваат, иако не се сложуваат во некои твои мислења Остани така позитивна и имај убав ден. Фала за поздравот Не треба оклу млади да се замараме со политики и да има оклу поделби помеѓу непознати луѓе, ама како со инка некој да ни турил Да упатам и јас поздрав до @theowndemon ........фала што секогаш ми даваш совети за мачки и сакав да те потсетам да пишеш нешто во Хаику поезија Слабо имаме инспирација сите... @Someonespecial секогаш кога ќе влезам во темава мора да си ја спомнам (како што и таа си ме спомнува) @Yowannty неколку вечери бевме дежурви во ќошот...Не си легнувај мор рано, прави ми почесто друштво @Yipman2 Сите се вративме побрзо од колективниот соросоидски одмор, а ти некако задоцни...Но битно ни дојде велкомеее
@Lianna Anna @JollyGirl си се чувам за Февруари во Хаику темата. Еве едно освежување за вас двете! Следно сакам да поздравам едно девојче кое порасна @simonna.a сите желби да ти се исполнат комшо. Дур си сум тука сакам да ги поздравам сите од ФМЌ. Знам дека нема да ви стигни известување па се думам дали да ве означам. @Mishela @Someonespecial @IM.TMKQ @Yowannty @Brojka @marama @k.frosina @DzingrlakaDzikica @orevka @1209 @mynameislove @Doozy @Lunaria @sofijanoka @Waka-waka @Kathrynn @Mrs.Brain @sweet-cherry @La.loca @MagsDestiny @AnaKarenina @Nigredo Odor @Purplelilac @DAngel @bella96 @Stephen Amell @Mr. Right @simonka93 @prominent @kanella @Ginger^ @crimson Сигурна сум дека некој заборавам и сигурно ќе сретнам после во темата или надвор од неа и криво ќе ми падни. Доколку сум заборавила некој, знајте, не беше намерно. За сите има: Еве нешто и за каснување: