Нaјсилнa гушкa дo @DVAANGELA @joy1 @galapce @mareane @Viktorijaaa5 @mal.ecka The struggle you're in today is developing the strenght you need for tomorrow!
@Someonespecial најмалото најмудро ни е @theowndemon крејзи кет лејди систр @JollyGirl како што ме мачат лејт дип тотс периодов нема сон рано за мене. Спремај швалерајски теми за вечер. @Lianna Anna ој ми љоч, ќе го пиеш со мене кафе, сум го носел од њемачка море еј? Дојди си при нас ваму ти
@Lianna Anna знаеме дека и ти си лавица од наша екипа Малце забушаваше и те немаше во политика, ама еве нова тема па ќе надокнадиш Ако ја затворат ќе си отвориме ние тема за политика. Идеологијата наша никогаш нема да ја промениме. Имај убав ден, поминат со многу смеа
И мене Затоа еден до тебе, еден до @MilaP , @sanjaeva, @PUPICA , @Val-Dim , @LivingGlam , @Doozy , @JollyGirl , @joy1 , @danichap , @JuLleE
@theowndemon фала ти на поздравот мила, ти испраќам поздрав назад со некое коктелче @Doozy еден најспецијален поздрав до тебе затоа што обожувам да ги читкам твоите постови и затоа што си една од најзабавните и најпријатни личности во ќошето а и на форумов Еве и нешто благичко за убав викенд @Mr. Right те поздравувам пријателче што си исто како мене вљубеник во песните на Сиа Имај убав викенд Едно песниче во продолжение @Summerlover Самерке ма дојде самерот а тебе те нема, која е иронијата во лето да те нема Враќај се да пиеме коктелчичи и да се дружимее инаку без тебе форумов не е тоа што беше Еве за почеток јас те честам, да не ти правиме трошок од одма @AnaKarenina Ти си една од најодмерените и најпаметните личности кои сум ги сретнала на форумов Те поздравувам со една слика од омилените ликови и ќе се дружиме во хаику поезија повторно за некое време
И да не заборавам @КикиМаус Одамна немам сретнато твој пост, ама те поздравувам девојко вљубеник во планините
@Bozica1980 ти благодарам многу за поздравот Биди ми поздравена и имај убав викенд @galapce видов пред некој ден ти било роденден, со мало задоцнување најсреќен нека е...Само убавини да те следат цел живот Голем поздрав до тебе и малото галапче
Ама кај беше до сега? Фала ти за поздравот. Еве и јас те поздравувам со една песна која ми е актуелна сега. Сега кога ќе објави нови песни има цел форум да го преплавиме со неа.