Na..naj..naj..spec.pozdrav do @LBC ...blagodaram zaaa sovetot...trebase istata vecer date possslusamm.
Воздрав до Ружана (@Црна Ружа), која мисли дека јас јадам сендвичи, демек, секакви Не бе Ружо. Само ако прасето или пилето, пред да биде сомелено во шунка, јасно и гласно се изјаснило ко чист домаќи, неувезен комунист - прав левичар ... не сдсм-комуњар! Power to the people! Што му фали на поздравот мури?! Понормален е од сите китки и слаткиши. А, за тоа другото.... Спојлер: Избори 2017та Бриџа е нај-нај-нај феминка! По феминка од сите досегашни и идни феминки! Бриџа за градоначалник на Фемина - локални фемински избори окт. 2017
Пред се,сакам да се заблагодарам на сите оние кој ме поздравиле,сакам да ви посакам убава недела,и убав ден,нема да ве набројувам,да не утнам некој па да се налутите Сакам и да го поздравам сите останати на форумов,и да ви посакам све најубаво да имате во животот,и уживајте во деновите на мир и тишина,едноставно тоа чувство не се купува со ништо.
Поздрав до @zhap4e со најновата инвазија http://vecer.mk/makedonija/160000-vooruzheni-albanci-chekaat-dozvola-za-napad-na-balkanot Question things
Кај одат по жешково, аман?! Кај наоѓаат толку дебела ладовина да ги збере сите?! Уште пожешко ми е кога ги мислам. Нека почекаат бар до септември. И јас со душа го чекам.
@N0NamE каци бе нејми позичи и до @КикиМаус @Crna Dama @Dust @Aleksandar1212 @Someonespecial ииии @Ketchup
Јулќе моја, распознавање само по тие големи Гзои Битно се најдовме и прекрасно си поминавмееее Ехе, а колку одамна беше, лети време Голем поздрав до тебе со нешто блачко, знам дека без него не можеш Aј лав ју ту
@CameliaMiller Интереснa ми е Сo мнoгуминa се рaизидувa сo мислењa, влегувa вo кoнфликти, нo вo еднo увo влегувa oд другo излегувa. Или е ствaрнo кул, или еден ден ќе пукне и ќе се истури зa се' нaнaзaд Пoздрaв.