И јас ќе си ја поздравам најмилата @Someonespecial, бидејќи дури синоќа забележав дека ми пишала на профил
Поздрав до @Bozica1980 @mareane @WORRIED.BT @CameliaMiller @Rebecca_R @manja666 @referentka @Petar80 @Peco @bittersweet @Someonespecial @Anabelle.Amorette @Lella @JollyGirl @Summerlover @Lilianna @Mishela @Doozy @LivingGlam @ЕденЧлен @marama @PUPICA @Lejla8 @Annath @Cka @shz @azelea @Mariangel @Kitten @Kaetana @Ctete @simonka93 @Yowannty @ZAHRA @t-sweet @duffi @Viktorijaaa5 @macka91 @augustd На овие ми текнува во моментот а има уште куп други членки што ми се драги и пре позитивни. Чат пат форумот е досаден, напорен чат пат па и не е.. Поздрав до сите што не ме поздравиле еве јас ве поздравувам
@vitamina Фалеше @Lianna Anna @simonka93 И до @CameliaMiller и @Mr. Right, елајте во ќошето дружете нѐ почесто
@vitamina Баш пред некој ден те помислив дека те нема низ форумов...Плус гледнав слики кај дечињата и ми текна дека го нема ни Витаминче таму....Ама сега го видов Гушни го малото и не ни се губи вака Пишувај ни почесто