СП до трендафилка,денес случајно во која тема и да отворам нејзините постови ги гледам и многу реално ги гледа сите работи во животот поззз трендафилка
СП до сите девојчиња, девојки и жени кои што се активни на Фемина. И имајте луд и незаборавен викенд!
Специјален поздрав до: julie77 , Phyramide, Offspring, Lilit, Danilela, Miss-Independent, HeidiDiWalt, elygj
Пoздрав до сите форумџики, а најспецијален поздрав до оние што се малку разочарани и тажни викендов. It's just a moment, this time will pass... http://www.youtube.com/watch?v=ykIj190mJek Хев а најс деј! Сончко се смее.
СП до сите жени на форумов (под жени ве подразбирам сите ) кои вчера пиеле и денес се мамурни, ама тоа нема да ги спречи и вечерва да пијат и шизат до 5:00 сабајле
СП до Ким која ми даде еден убав совет но сепак не можам да го исполнам. СП до Аннии и Ангелче кои можев да си ги видам викендов ... СП до сите кои сакаат да им се оствари некој сон.
Еден најнајСП до мајка ми, што секогаш знае да ја каже вистинската работа И поздрав до сите мајки што несебично си ги сакаат своите деца и им простуваат секакви глупости
ПОЗДРАВ ДО ОНИЕ КОИ СЕ УМОРНИ ПО НАПОРНИОТ ВИКЕНД; НАСТИНАТИ, ОМАЛАКСАНИ, МРЗЕЛИВИ И НИШТО НЕ ИМ СЕ ПРАВИ И ДО ОНИЕ КОИ ВЕЧЕРВА ЌЕ ОСТАНАТ ДОМА, И ЌЕ ПРАВАТ ФИЛМСКИ МАРАТОН ДО ИЗНЕМОШТУВАЊЕ! И до оние кои ќе го чекаат The Island со Ewan McGregor вечерва (мислам дека на А1 ќе го даваа)