специјален поздрав до луѓето кои имаат свои животи специјален поздрав до оние кои сметаат дека си подобра личност кога не јадеш гомненици за кој стигнеш специјален поздрав за оние кои знаат да ракоплескаат со широко срце специјален поздрав за доблесните малку луѓе кои ги познавам кои не се затруени со трачеви и се комплетно среќни со животот кој го имаат и го живеат во целост специјален поздрав до луѓето кои знаат да кажат благодарам специјален поздрав до вие кои сте тука, а не сте гневни на својот живот и не ги теретите останатите со своите ниски фрустрации и недостигнати идеали специјален поздрав до вие кои знаете да препознаете убавина, не сте малограѓани со дебели прстиња кои тапкаат пред монитторите омаловажувајќи се што им падне на очи ....до вие кои својата интелегенција ја насочувате кон повисоки идеали....на вас ви се дивам и ве поздравувам од срце !
Сакам да упатам еден огромен поздрав до целиов форум,сакам да ги поздравам сите,да ви се заблагодарам на сите што ми дадовте подршка,што ми помогнавте на виртуелен начин(можеби за некого небитен,но за мене многу битен),да станам подобар лик,да ги пребродам сите пречки во животот.Морам да признаам дека форумов ми дава прекрасна позитивна енергија,и енергија за подобар живот ВИ БЛАГОДАРАМ ОД СРЦЕ
@Tan4ence @Ketchup @Anabelle.Amorette @Nigredo Odor @Florenсе @LittleChili @cresa-jagoda @JollyGirl @DAngel @makedonkamak @Elissa @Mishela @Bender Rodriguez @crimson @Gosh @CameliaMiller @Lianna Anna @♣ Alba Viduam ♣ @*Amethyst* @sweet-cherry @Yowannty @manja666 @galapce @Bozica1980 @vitamina @Dust @referentka @Brojka @mynameislove @simonka93 @Stephen Amell @Jane.Birkin
@Mishela @theowndemon Девојки само онака сакав да ве поздравам и да ви посакам убаво неделно попладне
@marama една личност која со мерак ја читам @promeneta Мислам дека е време да пишиш нешто. @Viktorijaaa5 Уживај во моментите
Поздравче и за тебе и за малото твое човече. Малиот мој малку се размази на одмор и кај баба па сеа е пекмез.