Уживам, без гајле. Време лета, уште не можам да сварам дека веќе е сабота ај мис ју ту, ама малку да одмори метлата и ќе долетам пак. Се измори, долго, долго летав
@Annath онака ми текна, оти денес прочитав уште едно од многуте мислења што покажува колку е меѓу оние тука што ми се издвојуваат од повозрасните со информираност и здрави ставови околу родителството Еден поздрав полн со почит, одамна не сум те поздравила
@mal.ecka немам зборови за твојата добрина@Rama брзо закрепнување ти посакувам и најважно да си ја пронајдиш својата среќа бидејќи ти нежно чупче го заслужуваш само најдоброто @manako1 благодарам за сите совети, поддршката и несебичната помош што ми ја понуди и покрај сите обврски со бебушот, бакнежи до вас Бубале фала ти мила за цела грижа и споделениот муабет @Petar80 каде и да си СЕ најубаво ти посакувам
@Someonespecial , @DzingrlakaDzikica , @Briar Rose, @Bitter-Sweet, @Novecento prekrasni licnosti koi mi go razubavuvaat denot i od koi ucam, koi me inspiriraat i so koi sum opushtena dovolno.
И нормално болен човек ќе заборавам некоји еве да се извинам и поздравам@mira.mira фала ти за сите зборови на поддршкаhug:
Евангелина @evangelina.ina што и да е да мине. Те гушкам и ти посакувам од срце здравје..другото сА намира
Одамна не сум ја отворила темава Во чест на старите добри времиња, се искупувам за пропустот и ги поздравувам сите што имаат можност неделниот ручек да го поминат со семејството
@+++ оти е откачен до даска @Ketchup @Dust @Nigredo Odor @spetar @biGirl @LiliBoz @blonde_supergirl @Mishela @danichap @Anabelle.Amorette @cresa-jagoda @Dream-Girl... До @Daern најспецијален, знаеш колку ми го разубави форумов... те обожавам
Враќам позз ! Вака јас како постара заборавам, ама затоа си ти тука. @Rama @carangigia @sonuvana женски да не се заборавиме.