Благодарам на поздравите девојки @Bitter-Sweet за тебе имам само пофални зборови. Надворешната убавина е огледало на душата, а знам дека ти @Bitter-Sweet си вистинска убавица бидејќи имаш чиста, искрена и добра душа. @Petra777 јас редовно те читам посебно во категоријата религија. Сакам да ти посакам среќен и успешен брак, да имате многу дечиња П.С фрли го невестинскиот букет на нас немажените Вики не можам да те означам. Ќе ја изедам пицава преку екран, уф колку е вкусна. Да те поздравам со песнава, знам дека ќе ти биде погодена Имајте добра ноќ и слатки сништа
@Yowannty ми ги насолзи очите во СДК Вечно да ви трае љубовта Денес сакам да си ги поздравам и @Viktorijaaa5 и @duffi
Бидејќи ретко поздравувам некој,и ретко ме поздравуваат,решив да поздравам одредени линости. @Arthur @Beauchamp @Crna Dama @Dadusicka @elimkd @IronLady @Jane.Birkin @kala21 @krEM4Eto @LiliBoz @lovely97 @MG3 @muchacha_a @Rama @realGirl @sj *O* @stetoskop @teteks ♡BuBaLe♡ @Someonespecial @marama @forumce @DVAANGELA @Ginger^ Ве поздравувам и посакувам да имате убав ден,и убава недела Поздрав и до сите останати членови
@Nigredo Odor никогаш нема да дозволам да се скараме така бидна со Хрватска и Србија, а пред тоа и беше убаво, раздели па владеј. По тој пример јас нема да дозволам да настанат внатрешни конфликти... Секогаш ќе ја смирувам топката не ќе дојде до никаков проблем, а конфликтите досегашни ќе ги решиме низ дијалог не преку нуклеарна војна двајцата сме доста високи лидери и не смееме тие страсти да ја загрозат едноста на останатите. Нуклеарната сила е висока одговорност и сметам дека мораме да ја чуваме за вистинските нешта. А најмногу од се да го негуваме братството и единството. Искрено твој Другар Даерн
да си го поздравам друштвото и некои членови плус @Daern @Someonespecial @PogbaPol @Nigredo Odor @Dust @Ketchup @Aleksandar1212 @spetar @Crna Dama @SunnyGirl2 @Bitter-Sweet @Dadusicka @blonde_supergirl @ЕденЧлен