@Bitter-Sweet Се трудам да бидам подобра @Petra777 не се забораваме Поздрав до сите мили форумџики,ве гушкам и ми недостигате сите...во погодно време ќе ви се вратам,така да си знаете само да застанам на здрави нозе
@veteruska затоа што си мудра, паметна и силна. Твоите постови во СДК се како одговор на некои мои прашања, кога животот ме збунува, твоите зборови некако ми влеваат надеж. @ELIDavor твојот пост во СДК ме насолзи... не знам дали постои утеха, се што ти треба е само сила... држи се, ќе биде добро.
@LiliBoz те поздравувам ама не утрински. @stetoskop ми е кума дечки. А на кумот треба нозите да му ги миеш и од водата да пиеш.
Taka vetiv ,neli? Samo jas bi prvo da vencam,pa potoa da krstam.. Pozdrav kumasine...ne gi misli decata,arni se...
Ajде и јас да направам еден поздрав, мислам дека редно е зошто немам направено ниту еден досега oткако сум овде. @Someonespecial - Затоа што е мека, женствена, нежна и полна разбирање. @Lella - Затоа што е морбидно добар логичар, добра, но и перверзна поради Скорпискиот темперамент. @Ketchup- Затоа што е креативен, внимателен и мил. И затоа што овој quote вистински го отсликува, а е реален. @John Snow - Затоа што е ептен кул, позитивен и прекрасен. И затоа што умее тагата да ја преточи во смеа и радост. @Dust - Затоа што е толерантна, фина, паметна и секогаш спремна да помогне некому ако е потребно. @PogbaPol - Затоа што е искрен, умее да прифаќа шеги и да се забавува на откачен начин. @Daern - Затоа што умее да зборува за суштински теми, е посебен и праќа најуникатни поздрави. @CutePanda - Затоа што е прав махер за зезање и дружба. Лик кој е секогаш добро да го имаш во друштво! @spetar - Зошто е вреден посветен и забавен. @parksey - Затоа што е мила, дружељубива и секогаш во елемент! @anonimus-mk - Затоа што е екстра лик, забавен, и секогаш спремен за сериозна дискусија, но и журка. ..И last, but not least @DAngel која ужасно ми недостига.
Е знаеш да ми погодиш што сакам. @Viktorijaaa5 , you're beautiful like diamonds in the sky. Најспецијален и до тебе.
СП и до мојата најсакана, најслободоумна, најмила форумџика - @Florenсе , која сум уверена дека ќе постигне многу во животот, бидејќи заслужува.
Позз до: Babybabygirl, PogbaPol, Valas, Jane.Birkin, Lola.22, Acka22, vrapce1808, guguence, nice-girl, jok, Trufe, muchacha_a, SnowQueen17, Две Принцези, strawberry06, tincemajmunce, facule, dunka, tiatia24, marchi-cool, oliolivera, crimson, Maeve, Maja95., Д.И-04, ivancekitty, Βικτωρία, DiFlove, yana147, Yassie96, M&M, Vennera.aa, blackpanter, mac82, mynameislove, aleks blond, Lea.Messi, ThatKind, Peperutka-13, SeaMermaid, bubalce, Prijatelot, antonelala, Marijana93, MissDior, *Sara*, Bojana 123, Dark artist, Sofronko, @@dakic . и 76 други...