Најспецијален поздрав до @mynameislove Честитки мила на свршувачката и ви посакувам само убавини во заедничкиот живот П.С. Ќе чекам покана за bachelorette party кога ќе правиш
Стандардно, но не би сакал да пропуштам ден без да ги поздравам најбитните луѓе во мојот круг на фемина пријатели. @Someonespecial , @Nigredo Odor , @spetar , @PogbaPol , @Ketchup , @John Snow , @Florenсе . @filip4 @parksey , @LittleChili
Те гушкам @Daern И @Florenсе најекстремно позитивните пријателчиња И @John Snow, не сум го поздравила досега оти е многу кул човече, а и најголемиот лепотан во ГОТ секако
Имам еден куп за поздрави, ама овој ептен специјален затоа што сум го пропуштила моментот @eli25 дури сега прочитав, те памтам уште од моите рани денови на форумов и ептен се израдував. Нека ти е живо и здраво бебчето, горди да ве прави, среќа цел живот да има Бидејќи пропуштив мекици, еве крофни за новата мама енд фор ми офкорс
Еден нај нај нааааајспецијален до милата @DVAANGELA Несомнено дека имаш два ангела, кога ти си ги родила!!!
Мила моја иако срцето мие скршено, јас ти ја праќам цела моја прегратка и подршка иако си ми далеку.... Секогаш сум тука за тебе и твојте три мали ангели....
@referentka , @Bozica1980 , @mami blue , @evangelina.ina , @DVAANGELA , @baba Rada , @stetoskop , @Dadusicka , @LiliBoz , @Dust , @bittersweet , @Peco и сите од 40 +_ не би сакал да изоставам никој
До @Lilit Не знам со какви битки се бориш, не е ни важно. Многу посакувам да си ја тргнеш тежината од срцето и да излезеш како победник од сето ова.