@Rama држи се девојче, тоа што помина нека биде крај на лошиот период и почеток на сѐ најубаво што заслужуваш @CameliaMiller те нема нешто, се надевам добра си
@Nigredo Odor Zosto eptenski e cool I preunikaten pozdravov(me nasmea iskreno) I dosta "zdravi" mislenja ima po forumov
Фала ти многу мила И ти си прекрасна Фала ти и за поддршката што ми ја даваш на одредени теми. И многу ми е мило што сеуште постојат луѓе како тебе.
@Sesil , @sanjaeva @referentka, @Val-Dim, @Ane-Goki1 @stetoskop , @Mr. Right , @Petar80 и останати +- 40 ! Торта специјално нарачана за вас, невестинска. Не е замрзната, тазе е.
Сабота навечер по еден за: @Rama @AnaKarenina @manja666 @Kenzoo @simonka93 @Kukla994 @Yowannty @LiliBoz @Dadusicka @Anabelle.Amorette СП и до моите колешки и колеги
Ми фалеа твоите песни СП до @veteruska во политика ми одиш на живци, но затоа во СДК сакам да те читам
Сакам да си ја поздравам @evangelina.ina ,@referentka ,@PUPICA ,@mareane И да возвратам поздрав и до @Petar80 ,
Da si gi pozdravam ludjeto koi se moja podrska celo ova vreme...zlatnite @Dadusicka i @Petar80 ....vi blagodaram ludje od .
@Rama Многу сме различни и се разидуваме со ставови по темите, но сѐ уште како од почеток ја почитувам твојата добра и мека душа Се надевам подобро си, ти праќам поддршка и убави желби за подобри денови
@Someonespecial Како што кажа различни сме многу да,ама тоа не го менува фактот дека од сам почеток заедно со @Anabelle.Amorette сте ми мили и омилени за читање,не го кажувам ова прв пат (иако Анабелка ја нема подолго време). П.с подобра сум,фала ти на убавите зборови за поддршка,ми значат