И јас сакам денес да ја поздравам @promeneta и да и' упатам еден апел да се појавува одвреме-наврме низ темите за филмови со по некој апдејт, за да ни го олесни изборот во (бесцелното) тарашкање низ imdb. Немам што да гледам, заборавив кога последен пат гледав добар филм (а факт е дека сите добри филмови беа нејзини предлози ) Поздрав до Променета и Eнџела!
СП до @sanjaeva ми го разубави денот. Колку е убаво чувството да прочиташ убаво мислење за себе посебно од особа како тебе
@sanjaeva Милина за читање се постовите за ќерка ти Многу те почитувам како личност, а пред сè како мајка
@BlackAndWhiteSwan, каде беше ти досега на форумов девојче? Многу си паметна, со ставови на место и ептен пријатна за читање @Lella @Ketchup @Tan4ence @simonna.a @Nigredo Odor @Dream-Girl @parksey @MagsDestiny @Nausicaa @simonka93 @*Amethyst* @joy1 @theowndemon @prominent @Yowannty
@Someonespecial Иако не се познаваме сметам дека си личност со прекрасна аура, енергија, душа. This world needs more of that
Да ги поздравам сите мои подржувачки на фемина,многу ми значи,да не ги именувам ке се препознаат сами.