@Ivy89 @Terzieva @Rama @tessie @AnaKarenina @Gosh @Dust @Someonespecial @Bender Rodriguez @Ketchup @black-angel @danichap @referentka @Mishela @CrazyOne @koritsaki @Yowannty @Serafima @duffi @Lella @Dream-Girl @JollyGirl
Ми текна на неколку мили и драги членки кои од икс причини се помалку се тука...се надевам дека се ок,живи,здрави,со саканите на купче.Позз до сите @promeneta @MilaP @galapce @Ordinary @zeka @DVAANGELA @Sky-butterfly позз и до (не)оправдано отсутните @kukla21 @emkaemka @duffi @ninja35 @ph.orhideja
@cresa-jagoda @tessie Мислам дека не постои човек што те бараше повеќе од мене на форумов СП до сите драги луѓенца
Ова малку ќе изгледа како поздрав на утринска емисија или на пожелби на радио...сакам да ги поздравам девојкине од Феминско младинско ќоше, жените и дамите со одлична смисла за хумор и сила за справувањето со секојдневните згоди и незгоди и слатки маки во Ние околу и преку 40... Ве читав сега вака откако се околу мене стивна, и сфатив дека има многу паметни девојки овде. Не е се изгубено За момент се замислив како на голема тркалезна маса како пиеме кафе/чајче, се сладиме со некој огромен чоколаден (хроно) колач, ако има такво нешто и муабетиме...ееех некако сум разнежнета вечерва. Како и да е поздрав до сите вас
@sjdgo незнам на што се должи поздравот..ама ти благодарам од се срце...реткост е некој мене да ме поздрави..сите ме мразат... како и да е..поздрав назад...